Tratamente ale parului cu Kashmir

Share Button

Pentru femei podoaba capilara este extrem de importanta, iar acest lucru este dovedit de faptul ca doamnele si domnisoarele se afla mereu in cautarea celor mai bune produse pentru ingrijirea parului.

Unele femei isi cumpara diferite sampoane de par despre care se spune ca hidrateaza parul si ii ofera volum, alte femei isi doresc o masca pentru tratarea parului de exemplu.

Exista in clipa de fata o multime de produse pe piata care se folosesc pentru tratarea parului, astfel incat este destul de dificil de facut o alegere in ceea ce priveste produsele din aceasta categorie.

In cele ce urmeaza in acest articol, vom discuta despre tratamentul aplicat parului cu Kashmir Hair System, care contine cele mai bune produse pentru tratarea firelor de par.

ppt.ro

Acest tratament utilizeaza aminoacizi care pot penetra mai bine parul decat orice alta substanta naturala. Acest lucru le permite produselor din gama Kashmir Keratin Hair System sa intareasca parul de la radacini la sfaturi.

Tratamentul de la Kashmir este alcatuit din niste formule de sulfat si fara parabeni, facute special pentru a repara parul deteriorat. Formularea unica a liniei de produse Kashmir Keratin de ingrijire a parului il face eficient impotriva matretii, parului uscat nesanatos si chiar si impotriva excesului de ulei in scalp si cap. Acest lucru va permite ca parul sa creasca mai sanatos si mai puternic.

Sistemul Kashmir Keratin utilizeaza keratina in forma cea mai minuscula. Prin dezvoltarea unei tehnologii unice care foloseste capsule de cheratina, proteinele minus keratina sunt absorbite adanc in arborele de par, restabilind celulele deteriorate si producand parul mai puternic si mai sanatos.

Produsele Kashmir Keratin System sunt prietenoase cu mediul si animalele. Nu exista testari efectuate pe animale. Produsele sunt sulfatate si fara paraben.

Produsele Kashmir Keratin System pot fi utilizate pe parul tratat chimic. Produsele au un efect remarcabil asupra parului deteriorat si prelucrat. Utilizarea regulata a sistemului Kashmir Keratin face parul stralucitor, neted si usor de manevrat.

Utilizarea regulata a Kashmir Keratin face parul de sa aiba o culoare ca noua, si care sa reziste foarte mult timp. Datorita naturii sale de restaurare, parul nu va mai parea uscat si deteriorat dupa colorare. Acele zile s-au terminat. Parul va aparea vibrant, stralucitor si moale. De zi cu zi va fi o zi buna de par!

Unul dintre cele mai mari beneficii ale utilizarii Kashmir Keratin este ca are rezultate rapide. Procesul de indreptare dureaza mai putin de doua ore, iar parul se poate spala intr-o ora de utilizare.

Tehnologia avansata a acestei linii de produse depaseste orice alte tratamente cu cheratina disponibile in prezent. Nu mai exista teama de a avea parul umed dupa tratament. Cu Kashmir Keratin, rezultatele sunt imediate, iar intretinerea este o briza.

Tratamentul Kashmir Hair Botox de exemplu este un tratament profund conditionat care reconstituie parul,si care este ideal pentru toate tipurile de par.

Secretele din spatele tratamentului sunt particule organice microscopice care incurajeaza absorbtia vitaminelor, antioxidantilor si proteinelor pentru a patrunde in par. Rezultatul: parul sanatos remarcabil. Rezultatele dureaza pana la 6 luni.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.