Ce este un aspirator de praf pentru unghii?

Share Button

Mainile feminine in prim-plan pentru a fi miscate cu gratie, pentru a fi ingrijite in mod constant pentru a avea mereu o imagine ordonata si placuta in ochii celorlalti, pentru a se simti mai increzatoare si mai fascinanta. Nail art, reconstructia unghiilor si lacurile de unghii cu gel, un sector in continua expansiune. Sa intelegem mai bine acest lucru. In sectorul frumusetii, in special in sectorul mainilor, un aspirator de praf de unghii 100w Max este esential.

Acest instrument, utilizat atat acasa, cat si intr-un salon de infrumusetare, permite retinerea murdariei si a prafului. Rolul sau este, de fapt, de a aspira reziduurile si praful produse de macinarea cu gel. Ganditi-va doar la numeroasele aspecte care fac parte din arta decorarii unghiilor atat pentru maini, cat si pentru picioare.

Acest sector atrage acum fete si femei tinere de toate varstele care s-au saturat de rezultate finale imprecise. La urma urmei, a avea unghii la moda nu a fost niciodata atat de usor ca in prezent.

Cum functioneaza un aspirator de praf de unghii

ppt.ro

Extrem de usor si intuitiv de utilizat, un aspirator de unghii este de obicei format din doua piese, o baza cu un ventilator de aspirare si un sac detasabil, de obicei din bumbac, care este plasat in partea din spate. Astfel, praful din pilitura, in loc sa se disperseze, este capturat de ventilatoare si ajunge in sac.

Aceasta, atunci cand este plina, trebuie curatata sau, in cazuri extreme, inlocuita cu una noua. Indiferent daca cineva isi face unghiile acasa din pasiune sau daca le face in mod profesionist intr-un salon de manichiura calificat, aspiratorul de unghii contribuie in mare masura la mentinerea curateniei mediului inconjurator, impiedicand totodata ca aceste prafuri si reziduuri de gel sa fie inhalate atat de cosmeticiana, cat si de clienta.

Aspiratia este activata in cateva secunde, de fapt, prin simpla apasare a unui buton de pe dispozitiv pentru a porni ventilatorul acestuia.

Tipuri de aspiratoare de unghii

Cele mai comune aspiratoare de unghii sunt usoare, portabile si usor de asezat pe o masa. Pentru a le pune in functiune, este suficient sa le conectati cu un cablu la reteaua electrica. O forma ergonomica buna asigura ca se poate odihni bratul confortabil pentru a nu obosi in timpul operatiei de unghii.

Decizia de a cumpara un aspirator de unghii inseamna sa iei in considerare functionalitatea acestuia si abia apoi pretul. O versiune foarte ieftina, de fapt, risca sa nu functioneze in cel mai bun mod, puterea scazuta inseamna ca nu poate aspira bine tot praful din aer.

Cum se alege un aspirator pentru praful de unghii

Sa te echipezi cu produsele potrivite pentru designul unghiilor inseamna sa investesti o buna parte din bani in achizitionarea unui aspirator puternic. Aceasta trebuie sa poata indeparta, in cateva secunde, praful produs de pilirea gelurilor folosite pe unghii, pentru a nu le inhala.

Puterea de aspirare a acestor dispozitive se masoara in metri cubi pe ora. O medie buna, mai exact, este de aproximativ 45/50 m³/h. Ca regula generala, aspiratorul trebuie sa fie intotdeauna montat pe masa intr-un mod stabil pentru a se asigura ca isi face bine treaba.

Printre sfaturile si aspectele la care trebuie sa fiti atenti se numara pastrarea sacului cat mai departe posibil de ventilatorul de aspirare pentru a evita efectul de vortex si, astfel, intoarcerea particulelor in aer.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.