Idei de activităţi în cuplu pentru weekend

Share Button

Ce facem weekendul acesta? În mod sigur v-aţi pus de multe ori această întrebare. Ei bine, dacă aţi rămas fără inspiraţie, suntem aici cu câteva idei jucăuşe de activităţi pe care le puteţi face în următorul weekend petrecut în cuplu.

Jocuri de masă şi vin

La capitolul „lucruri distractive de făcut cu iubitul tău” îţi propunem o mică competiție amicală de jocuri de societate. Faceți o combinație de jocuri favorite din anii trecuți, plus câteva noi din mulţimea de jocuri care se găsesc pe piaţă. Turnați câte un pahar de vin şi măriți miza cu niște pariuri.

Dă o şansă unui curs de artă

Inspirați-vă unul de la celălalt și învățați trucurile pentru o nouă meserie distractivă! Găsiți un curs de pictură, prelucrarea lemnului, ceramică, suflat de sticlă sau orice alt tip de meşteşug la care vă puteți gândi. Nu trebuie să fii un maestru pentru a realiza o capodoperă potrivită pentru casa ta.

Faceţi voluntariat

Fiți parte din ceva mai mare decât voi înșivă! Luaţi parte la o acţiune de voluntariat pentru a contribui la binele comunităţii voastre. Credeți sau nu, aceasta este una dintre acele idei de întâlniri romantice care vă vor ajuta să vă apropiaţi şi mai mult.

ppt.ro

Excursie cu bicicleta

Dacă este weekend, atunci aţi face bine să vă distraţi! Așa că scoateți bicicletele pentru o întâlnire extra-distractivă de weekend în cuplu. Săptămâna de lucru s-a încheiat, așa că relaxați-vă cu niște băuturi reci și aer proaspăt!

Jocuri în parc

Acesta este un adevărat must do când vine vorba de lucruri de făcut în weekend cu iubitul tău. Relaxaţi-vă pe iarbă, jucaţi o partidă de volei, de frisbee… Doar bucuraţi-vă de mişcare şi distracție în aer liber.

Muzică live

Nu trebuie să mergeți la un concert extravagant pentru a vă bucura împreună de niște muzică de calitate. Dacă sunteți în căutarea unor lucruri distractive de făcut cu iubitul dvs. în acest weekend, găsiți oricând concerte mai mici în apropiere. Și în plus, susțineți artiștii locali.

Testaţi un nou magazin de îngheţată

Lăsaţi-vă papilele gustative să se bucure de delicii congelate dintr-un loc pe care nu l-aţi încercat încă! Este imposibil ca înghețata să nu vă îmbunătăţească starea de spirit, așa că pregătiți-vă să vă bucurați de timp de calitate împreună, care vă va topi inimile.

Weekend la munte cu jacuzzi

Hot Tub Chalet brasov este ceva ce trebuie neapărat să încercaţi, pentru un weekend romantic desăvârşit. Confort, servicii personalizate, jacuzzi în aer liber, şemineu, privelişte superbă spre muntele Tâmpa – ce altceva v-aţi mai putea dori?

Cină şi cinema la tine acasă

Această opţiune de seară romantică este adesea trecută cu vederea. Dar sincer, cât de des ne relaxăm acasă cu iubitul, fără să facem altceva? Fără telefoane, TV în fundal, treburi prin casă etc. Profitați de timpul liber și de compania bună a celuilalt. Sorbiți vin, gătiți cina, apoi îmbrățișați-vă pe canapea şi vedeţi un film bun.

Laser tag

Întrebare legitimă: când ai făcut ultima dată asta? Lasă vremurile bune să revină ca o explozie din trecutul copilăriei tale! Această aventură distractivă cu iubitul tău nu vă va dezamăgi.

Be Sociable, Share!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.