Ce trebuie sa stii despre noul Bose QuietComfort 45?

Share Button

Bose QuietComfort 45 este cu siguranta un produs excelent! De la anularea sublima a zgomotului pana la calitatea superba a sunetului. Participati la concursul nostru pentru a avea sansa de a castiga Bose QC45.

De la zgomot la confort total

Activati ANC (Active Noise Cancelling) pe QuietComfort 45 pentru a auzi mai bine detaliile din muzica, pentru a va putea concentra mai bine sau pur si simplu pentru ca v-ati saturat de zgomotul de fond? Aceste casti le fac pe toate.

De indata ce porniti ANC, veti observa ca zgomotul de fond dispare imediat! QuietComfort 45 este perfect pentru persoanele care studiaza sau lucreaza in medii aglomerate.

ppt.ro

Cu noul mod Aware, puteti purta QuietComfort 45 si in trafic. Puteti trece de la modul ANC la modul Aware facand click pe butonul de pe casca stanga a castilor QuietComfort 45. Aceasta noua functie este extrem de convenabila.

Este usor sa schimbati rapid modurile cu un simplu click pe un buton si sa nu mai fiti nevoit sa scoateti mereu telefonul mobil. Desigur, este intotdeauna mai sigur sa nu purtati casti in trafic, deoarece designul QuietComfort 45 ofera deja o anumita anulare a zgomotului.

Sistem de microfon cu anulare a zgomotului

QuietComfort 45 are un microfon de inalta calitate care functioneaza bine si atunci cand mergeti afara, in vant sau intr-un mediu aglomerat. Desigur, veti auzi mai bine atunci cand va aflati intr-un mediu linistit, dar sistemul de microfon cu anulare a zgomotului va permite sa fiti inteles atunci cand va aflati intr-un loc mai zgomotos.

Combinatia dintre un sunet bun si un sistem de microfon cu anulare a zgomotului face din aceste casti QuietComfort 45 o necesitate pentru cei care lucreaza si dau multe telefoane in medii aglomerate.

Calitatea sunetului pentru toate genurile muzicale

Iti place R&B, Rap, Rock sau Heavy Metal? Nicio problema, pentru ca toate genurile de muzica pot fi auzite perfect cu acest QuietComfort 45! Am testat sunetul si claritatea basului si am fost convinsi de calitatea acestor casti.

Cu arhitectura Tri-Port a modelului QuietComfort 45, volumul sunetului este marit pentru o mai mare profunzime si claritate. Bose a realizat acest lucru fara a mari dimensiunea cupele de ureche ale QuietComfort 45. Basul nu se schimba atunci cand dai muzica mai incet si ramane clar atunci cand ridici volumul. Astfel, va puteti bucura de melodiile voastre preferate la orice volum fara a pierde calitatea sunetului!

Ascultare lunga si confortabila

Acum puteti asculta pana la 24 de ore dupa o singura incarcare. Acest lucru este util mai ales pentru persoanele care lucreaza multe ore sau care iau zboruri lungi. Pentru a incarca QuietComfort 45, pur si simplu agatati cablul timp de 2,5 ore. De asemenea, puteti incarca aceste casti timp de 15 minute pentru a obtine 3 ore de placere auditiva. Am constatat ca este surprinzator de placut sa purtati aceste casti.

Cand purtati QuietComfort 45, abia daca le veti simti pe cap. QuietComfort 45 sunt foarte usoare. Pernutele moi pentru urechi ofera o senzatie moale si luxoasa datorita pielii sintetice si fortei minime de prindere.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.