Top 3 probleme pe care OnLaptop le poate rezolva

Share Button

Indiferent de marca sau sistemul de operare folosit, laptopurile din ziua de azi au devenit principalele instrumente folosite atat la locurile de munca, cat si in activitatile educationale sau divertisment.

Oricat de mult aveti grija de acest device valoros, odata cu trecerea timpului si a utilizarii intensive, componentele integrate vor incepe sa aiba o performanta mai scazuta sau chiar sa se defecteze. Acest lucru va poate indemna sa va indreptati spre un laptop nou, insa daca apelati la un service de incredere precum OnLaptop, va puteti bucura de device in continuare la un pret mult mai scazut.

Acestia au lansat serviciul Premium Service, prin care ofera clientilor posibilitatea de a-si repara sau upgrada device-ul astfel incat sa aiba din nou performantele de la inceput.

Semne ca trebuie sa duceti laptopul in service

1.      Display-ul nu se mai aprinde

Fara un display functional, laptopul nu poate functiona. Aceasta componenta sensibila se poate deteriora in urma unei lovituri sau doar prin simpla deschidere si inchidere. Indiferent de problema, un laptop nu poate sa isi indeplineasca scopul fara un ecran.

ppt.ro

Desi la o prima vedere, inlocuirea acestuia poate fi considerata costisitoare, atat din punct de vedere financiar, cat si temporal, la OnLaptop remedierea problemei se va realiza in cel mai scurt timp si la un pret redus. Acestia pot schimba orice display in doar 60 de minute, performata ce poate fi atinsa doar cu ajutorul serviciului Premium Service, furnizat de specialistii OnLaptop. Vezi pret display laptop Apple si alte branduri de renume doar pe site-ul lor.

2.      Se misca greu

Performantele unui laptop scad de la an la an, complexitatea soft-urilor si a cerintelor de sistem crescand foarte rapid. In aceste momente schimbarea laptopului cu unul nou poate fi considerata o decizie buna, insa puteti sa revitalizati performantele de la inceput prin upgradarea componentelor.

Puteti alege sa schimbati vechiul HDD cu un SSD nou, fiind o versiune mult mai rapida si performanta. De asemenea, memoria RAM poate fi inlocuita sau suplimentata, oferind astfel posibilitatea de a rula mai multe programe in acelasi timp. Nu in ultimul rand, procesorul poate fi inlocuit cu unul mai performant, compatibil cu laptopul dumneavoastra, oferindu-va in acest fel un device mult mai puternic decat in momentul achizitiei.

3.      Laptopul se incalzeste sau este zgomotos

In general device-urile, indiferent ca este vorba de laptopuri, PC-uri sau telefoane mobile, trebuie sa aiba o temperatura stabila cat mai mica pentru a functiona corect si fara probleme. In cazul laptopurilor, praful se poate aduna in interiorul carcasei si poate scadea viteza si eficienta ventilatoarelor, lucru ce poate duce la supraincalzirea si scadearea performantelor.

Service-ul OnLaptop va poate ajuta in acest sens, de cele mai multe ori fiind necesara doar o curatare interna de praf. In cazurile mai serioase, va fi necesara schimbarea ventilatorului de racire sau a pastei termoconductoare de la procesor si placa grafica.

Laptopul dumneavoastra merita sa fie tratat cu atentie pentru a putea functiona in fiecare zi exact asa cum va doriti. OnLaptop este alaturi de clientii sai, fiind pregatiti sa repare sau sa inlocuiasca orice piesa problematica.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.