In cat timp se poate realiza manichiura cu gel?

Share Button

Timpul necesar pentru a realiza o manichiură cu gel poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi experiența și abilitățile manichiuristului, numărul de unghii pe care trebuie să le lucreze, precum și complexitatea și detaliile designului dorit.

În general, o manichiură cu gel poate dura între o oră și o oră și jumătate. Aceasta include timpul necesar pentru a pregăti unghiile, aplicarea stratului de gel și finisarea acestuia.

Deși o manichiură cu gel poate dura mai mult decât o manichiură tradițională cu lac de unghii, aceasta poate tine mai mult fără a necesita întreținere, deoarece se usucă instantaneu și poate ramane in perfecta stare până la două săptămâni sau chiar mai mult înainte de a fi necesară o înlocuire.

Cum trebuie pregatite unghiile pentru o manichiura cu gel?

Pregătirea unghiilor pentru o manichiură cu gel este foarte importantă pentru asigurarea ca acesta va rezista cât mai mult timp posibil. Există câțiva pași esențiali pe care trebuie să îi urmați pentru a pregăti unghiile pentru o manichiură cu gel:

ppt.ro

Curățați unghiile: Înainte de a începe orice alt pas, este important să vă spălați mâinile și să curățați unghiile cu o soluție de curățare sau cu un lac de unghii remover. Acest lucru va ajuta la eliminarea oricăror impurități sau uleiuri care ar putea afecta aderarea gelului.

Taiați și conturati unghiile: Tăiați unghiile la lungimea dorită și conturati-le în forma dorită. Este important ca unghiile să fie tăiate și conturate cât mai curat și cât mai bine posibil, pentru a asigura o bază netedă pentru aplicarea gelului.

Îndepărtați cuticula: Folosind un ac de cuticulă sau un instrument special pentru îndepărtarea cuticulei, îndepărtați cuticula din jurul unghiei.

Aplicați un gel de baza: Aplicați o bază de gel pe fiecare unghie pentru a ajuta la aderarea gelului și pentru a preveni decolorarea unghiilor.

Se usuca la lampa UV: Se așează fiecare unghie sub o lampă UV pentru a usca si pentru a face ca baza de gel sa se fixeze pe unghie.

Acesti pași de pregătire a unghiilor vor asigura că manichiura cu gel va rezista cât mai mult timp posibil și va arăta cât mai bine. Este important să urmați acesti pași cu atenție și să fiți atenți la detalii pentru a obține rezultatele dorite.

Cum se face aplicarea stratului de gel?

Aplicarea stratului de gel este un proces important pentru o manichiură cu gel reușită. Există câțiva pași esențiali pe care trebuie să îi urmați pentru a aplica corect stratul de gel:

Aplicați un strat subțire de gel: Începeți prin a aplica un strat subțire de gel pe unghia pregătită. Este important să aplicați un strat subțire pentru a evita acumulările sau pentru a evita ca stratul să se îngroașe.

Se usuca la lampa UV : Puneți unghia sub lampa UV pentru a usca gelul. Este important să se usuce complet înainte de aplicarea unui al doilea strat.

Aplicați un al doilea strat de gel : După ce primul strat s-a uscat complet , aplicați un al doilea strat de gel. Acest al doilea strat trebuie să fie mai gros decât primul, dar totuși subțire. Este important să aplicați acest al doilea strat cu atenție pentru a evita acumulările sau pentru a evita ca stratul să se îngroașe.

Se usuca la lampa UV : Puneți unghia sub lampa UV pentru a usca al doilea strat de gel .

Aplicați un strat final: După ce cele doua straturi s-au uscat complet, aplicați un strat final de gel. Acest strat final trebuie să fie destul de subțire, dar suficient pentru a acoperi complet unghia.

Se usuca la lampa UV: Puneți unghia sub lampa UV pentru a usca stratul final de gel

Este important să aplicați fiecare strat cu atenție, să respectați timpii de uscare și să evitați acumularea de gel pentru a obține o manichiură de calitate. Unul dintre produsele folosite de catre specialisti in saloanele cosmetice din Romania este gelul UV LED rezistent Mack’s Professional. Incercati-l cu incredere!

Cum se finiseaza manichiura cu gel?

Finisarea unei manichiuri cu gel este un pas important pentru a asigura că manichiura va arăta cât mai bine și va rezista cât mai mult timp posibil. Există câțiva pași esențiali pe care trebuie să îi urmați pentru a finisa o manichiură cu gel:

Indepartati excesul de gel: Folosind un ac de unghii sau un instrument special, îndepărtați excesul de gel de pe unghii. Este important să îndepărtați cu atenție acest exces pentru a evita zgârieturile sau aschielele.

Lustruiti unghiile: Folosind un polizor sau un perie speciala, luciți unghiile pentru a le da o finisare neteda. Aceasta va ajuta la eliminarea oricăror nedorințe sau asperități și va asigura că manichiura arată cât mai bine.

Aplicati un lac protector: Aplicați un lac protector sau un lac de unghii transparent pe unghii pentru a le proteja și pentru a le da o strălucire suplimentară.

Se usuca la lampa UV : Puneți unghia sub lampa UV pentru a usca lacul protector

Curatati excesul de lac protector: Folosind un betisor sau o dischetă de bumbac, curatați excesul de lac protector de pe marginea unghiilor pentru a obține un aspect curat și neted.

Hidratati cuticula: Folosind un ulei sau un balsam de cuticulă, hidratați cuticula pentru a o menține hidratată și pentru a preveni uscarea și craparea.

Este important să finisați manichiura cu gel cu atenție și să fiți atenți la detalii pentru a obține rezultatele dorite. După finisare, unghiile ar trebui să arate netede și să aibă un aspect profesional.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.