Documentarea unei calatorii – un pas esential spre reusita

Share Button

Un adevarat periplu de intamplari, viata oamenilor este adesea presarata cu diverse calatorii, realizate mai mult sau mai putin din proprie initiativa. Fie ca sunt asociati de la locul de munca de o calatorie in scop de serviciu sau pur si simplu proiecteaza impreuna cu familia o noua destinatie de vacanta, este important ca alegerea locului in care urmeaza sa va petreceti cateva zile sa fie cu adevarat pliata pe gusturile dumneavoastra.

Astfel, daca nu aveti inca idei despre unde ati putea calatori anul acesta, partenerul tau de calatorii, Framey iti pune la dispozitie o paleta larga de destinatii pe care merita sa le vezi.

Portal catre o lume necunoscuta

Calatoriile sunt o parte integrata din viata noastra care ne ajuta sa ne relaxam, sa petrecem mai mult timp alaturi de familie, timp de altfel calitativ. Atunci cand doriti sa va planificati calatoria, este indicat sa maximizati toate avantajele pe care vi le ofera mediul online sau in special tehnologia.

Odata cu boom-ul informational de dupa anii 1990, informatia a devenit o resursa usor accesibila care ne-a facut viata mai usoara. In ceea ce priveste calatoriile, astazi nu mai vorbim despre cozi la agentiile de turism pentru identificarea calatoriei perfecte pentru ca detinem o buna accesibilitate la internet care ne poate oferi informatiile de care avem nevoie.

ppt.ro

Mai mult decat atat, daca am planificat deja bugetul pentru o calatorie si ne dorim in acelasi timp sa vizitam locuri cu adevarat speciale, aplicatiile de travel ne pun la dispozitie informatii pretioase despre locuri de cazare, de servit masa sau in care poti realiza activitati specifice locului. Totul intr-o singura platforma ce poate fi instalata pe mobil!

Pentru cei care iubesc planificarea

Iubitorii planurilor de vacanta se vor bucura cu siguranta de aplicatia care le pune la dispozitie o paleta larga de optiuni din care sa aleaga destinatii de calatorie. Exista numeroase cercetari care atesta impactul pe care il au imaginile asupra oamenilor si utilizand acest aspect, Framey a mizat pe impactul fotografiilor in modelarea perceptiilor oamenilor asupra propriilor destinatii de vacanta. Si asta nu este tot! Cu o astfel de aplicatie la indemana iti permiti sa pleci si nepregatit in vacanta!

Ai la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie pentru a petrece cateva zile departe de locul de munca si implicit, de responabilitati. Poti accesa cu usurinta harta locului in care urmeaza sa aterizezi, sa vizitezi o lista intreaga de obiective turistice, sa mananci la restaurante cu specific al locului. Totul doar cu o simpla aplicatie de travel ce poate fi instalata in cateva minute pe telefonul mobil.

Multiculturalismul a devenit in zilele noastre o constanta atat datorita fluxului permanent de turisiti cat si datorita fenomenului migratiei. Astazi, proportii mari de oameni de diferite culturi traiesc in armonie in toate colturile lumii. Cultura lor, industria cultural-creativa, gastronomia, toate acestea merita vizualizate si admirate atunci cand suntem in vacanta.

Daca doriti sa va planificati concediul intr-o tara non-europeana va invitam la un scurt proces de documentare anterioara pentru a realiza un dialog intercultural fructuos si pentru a va bucura de frumusetile unui nou areal civilizational.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.