Care sunt aplicatiile cele mai folosite pe telefoanele mobile?

Share Button

Cealalta alternativa la ecosistemul Microsoft sunt aplicatiile oferite de Google. Prin urmare, pe sistemul de operare Android, software-ul Gmail este instalat in mod implicit.

Trebuie doar sa introduceti adresa de e-mail a muncii sau a contului Google personal si puteti gestiona toate e-mailurile cu o singura mana. Chiar daca aplicatia Gmail este prezenta in mod implicit pe ecosistemul Android, este posibil sa o aveti si pe iPhone. Intra aici pentru piese telefon.

Aplicatii tip GPS

Smartphone-ul fiind un accesoriu zilnic esential, acesta poate fi partenerul vostru pentru sesiuni de vizitare a obiectivelor turistice. Pentru a va ajuta mai pentru aceasta, exista o dihotomie intre cele doua sisteme de operare majore care sunt fixate pe smartphone-uri. Pe Android este Google Maps, in timp ce pe iOS este Maps. Alegeti aplicatia de care aveti nevoie in functie de telefonul mobil.

ppt.ro

TripAdvisor

Printre elementele puse la dispozitie pentru a va ajuta sa vizitati obiectivele turistice, exista un software care va ajuta sa gasiti o masa buna. De-a lungul anilor, ghidurile Routard, precum si ghidurile Michelin au inceput treptat sa dispara in favoarea aplicatiilor mobile dedicate.

Referinta in acest domeniu astazi se numeste TripAdvisor. Aplicatia mobila este disponibila atat pe Android, cat si pe iOS. Astfel, este posibil sa gasiti un restaurant care sa corespunda criteriilor voastre de gust, locatie sau chiar buget.

WhatsApp

Aplicatia de mesagerie WhatsApp, detinuta de Facebook, are peste 2 miliarde de utilizatori in intreaga lume. Este usor de utilizat, functioneaza pe dispozitive Android si iOS si ofera criptare end-to-end, ceea ce inseamna ca numai tu si persoana catre care trimiteti un mesaj puteti citi acest continut.

Il puteti utiliza pentru a trimite mesaje text, precum si pentru a efectua apeluri video sau audio. Popularitatea sa imensa il face o optiune excelenta pentru a pastra legatura cu familia si prietenii din intreaga lume.

LinkedIn

Exista mai multe tipuri de software pentru a va gestiona viata profesionala de pe smartphone. Prima utilizare pe care o puteti face de pe telefonul mobil este sa va gestionati reteaua si cunostintele.

S-ar putea sa se incadreze in categoria social media, dar in aplicatia LinkedIn. Acesta din urma poate fi descarcat atat pe Android, cat si pe iOS.

Facebook

In 2021, retelele sociale fac parte integranta din viata noastra de zi cu zi. Facebook, in ciuda scandalurilor de exploatare a datelor cu caracter personal, a devenit un gigant alaturi de alte cateva entitati.

Compania lui Mark Zuckerberg detine marci precum WhatsApp si Instagram. Impopularitatea retelei sociale din cauza acestor scandaluri nu submineaza pozitia sa printre cele mai bune aplicatii disponibile pe smartphone-uri. Retineti ca Facebook este disponibil atat pe iOS, cat si pe Android.

Twitter

Hegemonia retelei sociale create de Mark Zuckerberg nu ascunde totusi restul software-ului. Acesta este si cazul Twitter, o retea sociala care va permite sa va urmariti personalitatile preferate, precum si sa ramaneti informat.

Ca si in cazul oricarui software, va trebui sa folositi intelept reteaua sociala. La fel ca ceea ce este oferit de Facebook, este posibil sa aveti aceasta aplicatie atat pe Android, cat si pe iOS. Twitter este una dintre cele mai bune aplicatii tematice pentru retelele sociale.

Be Sociable, Share!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.