Alegerea vesmintelor bisericesti – mai usoara ca niciodata!

Share Button

Cu siguranta ca alegerea vesmintelor bisericesti nu ar trebui sa ramana o taina deoarece astazi apar mai multi preoti ca in anii anteriori, societatea are nevoie de oameni ai lui Dumnezeu, orasele simt nevoia de marturisire, iar credinciosii reincep sa bifeze prezenta prin biserici. In acelasi timp, preotii ar trebui sa aiba optiuni, de unde sa aleaga, cum sa aleaga si ce sa aleaga.

Ei bine, astazi piata este destul de vasta iar alegerea unui astfel de vesmant poate fi manifestata in doua feluri: dificila (daca nu cunosti ce ca alegi si de unde sa alegi) si usoara (atunci cand ai toate informatiile la tine).

Ai putea crede ca achizitionarea acestui tip de haine preotesti se face foarte greu deoarece ele sunt expuse in raft doar cu ocazia marilor sarbatori cum ar fi Sfanta Paracheva – ocrotitoarea Moldovei, Hramul Mucenicilor sau Sfantul Andrei.

Diverse optiuni sunt astazi la indemna preotilor iar acestia sunt liberi sa le utilizezi tot mai des, achizitia online.

ppt.ro

Pe internet, acestea se comercializeaza mai ceva ca electronicele, nici nu mai stii daca site-urile sunt de incredere sau nu, nici nu stii daca materialul despre care se declara ca este folosit chair este cel de pe produs, vine insa cu un plus de garantie.

Pe langa fotografia echipamentului pe care urmeaza sa-l achizitionezi, site-ul iti mai pune la dispozitie si optiunea de a returna produsul dupa cumparare in cazul in care aceste nu iti vine sau materialul nu te satisface insa cea din urma mentiune nu se va intampla niciodata deoarece feedback-urile sau preotii adesea sustin ca angajatii din spatele acestui site sunt persoane de incredere.

Ce vesminte bisericesti se comercializeaza?

Ai putea crede ca doar vesmintele utilizate in fata altarului sunt comercializate insa nu, te inseli amarnic, pe langa vestimentatia preotilor, vesmintebisericesti.ro mai comercializeaza si echipamente pentru maici sau calugari.

O mare atentie o dedica cei care se ocupa de comercializarea acestor haine si diversitatii lor. Este stiut faptul ca preotii poarta diverse haine in diverse momente, astfel ca pentru intalnirile oficiale exista variante, la fel ca si pentru perioada in care preotul sta in biserica pentru a discuta cu enoriasii.

Vesmintele brodate, vesmintele tesute, vesmintele arhieresti, cele folosite pentru invierea Domnului Iisus Hristos, epitrahile, bedrenitele sunt o parte din produsele comercializate online.

Pe langa acestea, vesmintebisericesti.ro comercializeaza si haine pentru biserica si pasionati sau altfel spus, membri practicanti si activi ai Bisericii Ortodoxe Romane. Astfel ca gasesti in acest loc covoare pentru biserica cat si perdele cu motive bisericesti. Produsele pot fi comandate in functie de dimensiune sau grosime insa daca depasesc dimensiunea standard vor avea cu siguranta alte preturi.

Hainele sau vesmintele expuse pe timpul predicii oficiate de preot pot vorbi despre modul pe care vorbele preotului trebuie sa se manifeste in viata crestinului. Vesmintele trebuie sa fie nu doar impecabile ci si sumbre sau solemne, haine care sa arate dedicarea omului lui Dumnezeu.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.