Despre gentile si posetele vintage

Share Button

Gentile si posetele sunt acele accesorii pentru femei, extrem de utile, care pe langa faptul ca le ajuta pe femei sa isi completeze perfect tinuta, le mai pot fi de folosi si pentru transportarea unor obiecte sau produse, precum telefonul, cheile sau produse cosmetic de exemplu.

Atunci cand vine vorba despre astfel de accesorii, femeile au mai multe variante la dispozitie, unele preferand gentile si posetele din piele, si achizitionand genti de la TotuldinPiele.ro.

Chiar si aceste genti de dama din piele pot sa fie de diferite tipuri, astfel ca se pot gasi rucsacuri din piele, se pot gasi genti vintage, sau alte tipuri de genti.

De cativa ani de zile insa, atat femeile pasionate de fashion, cat si femeile care isi doresc o geanta pentru ca au nevoie de ea, sau femeile pasionate de stilul old school, isi indreapta atentia spre o geanta de dama vintage, care mai este cunoscuta si sub denumirea de geanta retro.

ppt.ro

Aceste genti de dama sunt foarte apreciate de catre femei, datorita faptului ca ofera acel aspect mai de moda veche.

Referitor la stilul retro, sau stilul vintage, acesta este necesar pentru a defini conceptul postomodern de stil si de moda, unde pentru o clarificare expusa in ton cu aspectul retro sau vintage, stilurile anterioare si trecutul sunt folosite si pastrate intr-o lada cu amintiri, care este incarcata cu fel si fel de accesorii vintage, de unde cu siguranta nu lipsesc si interpretarile moderne ale acestor accesorii.

Achizitionarea unor astfel de genti si posete vintage, se face in contexte speciale, inca de prin anii 1940 si pana in prezent. Astfel, aceste genti le sunt puse la dispozitie doamnelor si domnisoarelor de catre acele magazine vintage.

Astfel de genti de dama vintage, se pot achizitiona chiar si de la diferite targuri, ele se pot gasi la diferite licitatii, insa ele pot sa fie chiar si mostenite de la mamele si bunicile care au avut candva astfel de genti, care erau la moda. Deasemenea, gentile vintage se pot gasi chiar si la diferite magazine online.

Trebuie mentionat faptul ca aceste genti vintage, de cele mai multe ori sunt realizate din piele naturala, si sufera mici imbunatatiri, si sunt actualizate daca putem spune asa, pentru a fi genti la moda in zilele noastre.

Femeile care sunt incurajate de stilul vintage sunt indemnate sa exploateze aceasta zona, dar si sa apeleze la simtul estetic si la simtul aventurier, la trucuri stilistice, sau chiar si la sfaturile specialistilor in moda, pentru a purta o tinuta vintage, si pentru a-si alege cea mai potrivita geanta vintage.

Referitor la pretul acestor genti vintage, trebuie mentionat faptul ca acesta difera de la o geanta la alta, in functie de modelul gentii, in functie de materialul folosit la confectionarea acesteia, in functie de dimensiunile gentii, in functie de magazinul de unde a fost cumparata, si nu in ultimul rand, in functie de numele brandului.

watchshop.ro

Asadar, femeile care isi doresc o geanta speciala de dama, cu siguranta se pot gandi serios sa isi indrepte atentia spre o geanta vintage.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.