Cauze ale durerilor articulare

Share Button

 

Articulatiile sunt acele zone ale corpului uman prin care oasele se unesc, iar in aceste zone din diferite motive pot aparea dureri care creaza senzatia de disconfort si iritatie, iar aceste dureri pot aparea la oricare articulatie a corpului uman.

Sunt multe persoane care se plang de astfel de dureri in zona articulatiilor, insa de foarte multe ori aceste dureri pot sa fie tratate fara o vizita la cabinetul medical, doar cu Supramax Articulatii, care reprezinta cea mai naturala, unica si ultramoderna formula din Romania, bazata pe hidrolozat de colagen, si care poate ameliora durerea.

Acum ca am vazut care ar fi produsul ideal pentru a scapa de durerea articulatiilor, trebuie precizat si faptul ca una dintre cauzele cele mai des intalnite ale acestor dureri articulare este artrita.

Artrita se poate intalni in doua forme, iar ambele forme ale artritei cauzeaza dureri neplacute ale articulatiilor.

ppt.ro

In primul rand o forma a artritei este osteoartrita, si se pare ca pe toata planeta exista mai mult de 150 milioane de persoane care sufera de artrita, iar dintre acestia cei mai multi sufera de osteoartrita.

Se pare ca femeile care au varsta cuprinsa intre 20 si 50 de ani sunt cele mai predispuse acestei boli, iar aceasta boala poate sa apara ca si rezultat al deteriorarii cartilajului ce are rol de perna si amortizor al articulatiilor.

Cea de a doua forma a artritei, este poliartrita reumatoida, care se pare ca afecteaza la nivel mondial mai bine de 21 de milioane de persoane, dintre care peste 3 milioane doar pe continentul nostrum.

watchshop.ro

Poliartrita reumatoida se intalneste de cele mai multe ori la femei, iar aceasta boala poate sa scurteze durata de viata a pacientilor cu de la 3 la 7 ani.

Aceasta boala poate in timp sa slabeasca si sa deformeze articulatiile, poate provoca durere si inflamatie, si chiar acumularea unui lichid in articulatii, iar o alta simptoma este aceea ca membrana care captuseste articulatiile este atacata de sistemul imunitar al corpului.

Ei bine, chiar si in cazul persoanelor care se confrunta cu una dintre aceste boli, produsul Supramax articulatii poate sa reprezinte o solutie foarte buna pentru tratarea durerii, iar un astfel de produs poate sa fie recomandat chiar de catre cei mai renumiti medici.

Ce mai trebuie mentionat referitor la artrita, este faptul ca ambele forme ale sale reprezinta afectiuni cornice, si nu pot sa fie eliminate in totalitate, si nici durerea nu poate fi eliminata definitiv, insa din fericire exista produse precum Supramax Articulatii sau  alte geluri unguente care au efect analgezic topic, si pentru moment sunt foarte utile.

Deasemenea, aplicarea unui gel antiinflamator poate sa reprezinte o alta solutie ideala pentru tratarea acestor articulatii cu probleme. Chiar si un masaj foarte bine efectuat poate sa ajute la indepartarea durerii din zona articulatiilor, mai ales daca masajul este combinate cu un unguent foarte bun.

Asadar, chiar si persoanele care sufera de una din formele artritei pot indeparta durerea din zona articulatiilor, chiar si fara a merge la medic, folosind Supramax Articulatii sau alte produse de top.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.