Trei instrumente comune pentru spionarea concurentei online

Share Button

Spionarea concurentei online este un subiect de interes general si este cel care a determinat aparitia mai multor instrumente foarte des utilizate pentru a determina ce fac firmele concurente si cum atrag, cu ajutorul campaniilor platite, publicul, atat de usor.

SocialAdScout

SocialAdScout este un instrument care ofera optiuni excelente de directionare. Veti gasi o multime de filtre pe care sa le aplicati cautarilor, plus optiuni de directionare detaliate si reclame live pe care le puteti utiliza in paginile cu rezultatele cautarii.

Include atat reclame desktop cat si mobile, in orice format va puteti imagina si are actualizari in timp real. O caracteristica importanta este capacitatea de a cauta prin redirectionare, astfel incat sa puteti viza software-ul de urmarire pentru a spiona campaniile de afiliere. Exista chiar si un instrument de descarcare a paginii de destinatie, ceea ce il face comparabil cu cei mai buni concurenti din aceasta lista.

ppt.ro

SocialAdScout este alegerea perfecta pentru marketerii online care doresc sa gaseasca cat mai multe detalii cu privire la optiunile de segmentare si directionare a concurentilor lor. In plus, ofera o defalcare detaliata a directionarii si demografiei publicului, care este un aspect esential al derularii unei campanii de anunturi Facebook de succes.

Adsector

Adsector este un program pe care il puteti cumpara la cel mai mic pret accesand AdSector discount si veti primi un intreg pachet complet de programe si tooluri pentru SEO si pentru promovarea online de succes.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le veti avea de la AdSector este multitudinea de filtre ceea ce face ca utilitarul sa permita economia majora de timp. Veti gasi tot ce aveti nevoie in timp record cu ajutorul filtrelor. De asemenea, aveti acces la o gama foarte larga de anunturi din toate tarile si de la toti utilizatorii de retele afiliate si de marketing pe Facebook prin anunturi platite astfel incat sa va fie mai usor sa gasiti ce aveti nevoie.

AdSector este cel mai complet si cel mai complex utilitar pentru spionarea pe Facebook si pe retelele de socializare in general.

AdSpy

AdSpy este o platforma puternica de informatii publicitare pe care o puteti utiliza pentru a gasi si studia campaniile concurentilor din nisa dvs. Are + 80 milioane de anunturi in 88 de limbi diferite din 198 de tari de la 13M + agenti de publicitate, ceea ce il face o baza de date. De asemenea, vine cu cateva filtre excelente de cautare, care va permit sa directionati campaniile concurentilor dvs. cu o precizie nesigura.

Folositi-l pentru a descoperi anunturi Facebook si Instagram si aplicati filtrele avansate in cautarea dvs. pentru a gasi textul, comentariile si adresa URL a paginii de destinatie, impreuna cu tipurile de anunturi, aprecierile zilnice si multe altele.

Acest instrument este excelent pentru afiliati, deoarece va permite sa cautati prin reteaua de afiliere, precum si ID-ul afiliat sau ID-ul ofertei si va permite sa va spionati usor pe canalele de vanzare ale concurentilor.

Desi functiile platformei sunt bine gandite, ii lipsesc unele dintre functiile mai avansate ale altor instrumente din aceasta lista, dar rezultatele cautarii avansate si usurinta de utilizare compenseaza acest lucru.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.