Uleiul obtinut din Palo santo

Share Button

Pomul Palo Santo sau “lemnul sacru” din care deriva petrolul are o istorie etnobotanica veche si a fost adorat de mult timp de culturile indigene pentru puterile sale purificatoare. Astazi, uleiul este, de asemenea, recunoscut pentru constelatia proprietatilor terapeutice, care includ capacitatea sa de a ridica starea de spirit, a intari vitalitatea si a ajuta la protectie.

Uleiul de palo Santo este o adevarata comoara aromatica si o discontinenta. Este renumit pentru parfumul sau deosebit de inaltatoe si pentru puterile sale pronuntate de vindecare. Uleiul esential Palo Santo este bogat in limonen si este un purificator natural.

Utilizati acest ulei palo santo special pentru a va mentine sanatatea si pentru a va mentine familia sanatoasa in lunile de iarna. Uleiul din Palo Santo este printre cele mai bune uleiuri de utilizat prin inhalarea directa a palmelor pentru proprietatile sale de curatare si inspiratie. Acest ulei este unul cu adevarat special si pentru ca el calmeaza si pune la punct calitatile, facandu-l un aliat excelent pentru mentinerea echilibrului emotional, dar trebuie preciza cat este si un ulei superb pentru inaltarea spirituala.

Palo Santo se spune ca are un efect emotional de inaltare si echilibrare. Adesea folosit pentru ritualul shamanic, este un instrument valoros pentru meditatie, pentru sporirea creativitatii si pentru sarcini care necesita o concentrare sustinuta. Cu o moale si dulceata asemanatoare cu unele specii de tamaie, este un aditiv ideal pentru uleiurile de masaj.

ppt.ro

CUM SA UTILIZATI ULEI ESENTIAL PALO SANTO?

  1. Inhalarea directa a palmelor: Poate ca cel mai simplu mod de a utiliza ulei palo santo este printr-o simpla inhalare directa a palmelor. Puneti o picatura din acest ulei inaltator si clarificator in palma mainii, frecati usor palmele impreuna, aduceti-le spre fata si faceti o inhalare profunda, iar apoi bucurati-va de efect!
  2. Raspandirea uleiului in casa prin pulverizare: Acest ulei este ideal pentru locuinta dvs, asa ca ca il puteti raspandi in locuinta dvs. pentru ca va ajuta la protejarea, purificarea si la mentinearea sanatatii.
  3. Adaugati cateva picaturi si aplicati sub forma de compresa rece pentru a calma si relaxa orice zona specifica a corpului.
  4. Utilizati cateva picaturi in apa de aburi ca terapie cu vapori. Efectele sale sunt foarte clare si placute.
  5. Combinati ulei de palo santo cu orice ulei de masaj pentru a va relaxa tensiunea si tensiunea in organism si pentru a oferi suport complet.

RETETELE DE ULEI ESENTIAL PALO SANTO

  1. Palo Santo Baie de purificare (amestec de sare de baie): 2 picaturi de palo santo, 2 picaturi de grapefruit, 2 picaturi de chiparos, 2 picaturi de palmarosa intr-o cana de apa din Marea Moarta sau saruri de Epsom.
  2. Shamanic Journey Blend: 2 picaturi de palo santo, 4 picaturi de iasomie, 2 picaturi de lemn de santal, 1 drop de lemn de cedru in 15 ml de ulei marula.

CONSIDERATII DE SIGURANTA PENTRU ULEIUL ESENTIAL PALO SANTO.

In general, non-toxice si non-sensibilizante; Palo Santo poate fi dermotoxic pentru unii daca este utilizat direct pe piele. Evitati utilizarea in timpul sarcinii. Nu luati ulei esential Palo Santo pe plan intern.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.