Cum alegi cadoul perfect pentru Craciun?

Share Button

Poate fi destul de dificil sa alegi acele cadouri perfecte pentru cei dragi cu ocazia diferitelor ocazii sau a Sarbatorilor de Iarna, insa trebuie sa petreci suficient timp pentru a te gandi care este alegerea potrivita si cum il poti impacheta in hartie stralucitoare pentru a-l oferi. Asadar, trebuie sa gasesti acel lucru unic care poate fi pus sub brad si care sa ofere celor ce il primesc garantia ca intr-adevar sunt persoane speciale in viata noastra.

Pentru inceput este necesar sa se faca o lista cu toate persoanele carora vreti sa le oferiti un cadou si sa faceti o lista cu pasiunile si interesele fiecaruia, ca mai apoi sa alegi intre un cadou util si unul care sa ii aduca emotii. Priviti cu atentie aceasta lista si incercati sa aflati alte detalii de la cineva mai apropiat de acea persoana, iar la final, puteti personaliza cadoul cu ceva special si personal.

Daca aveti impresia ca inca exista foarte multe nelamuriri legate de alegerea cadoului perfect, trebuie sa nu va faceti griji caci mai jos este un ghid pas cu pas, extrem de util, pentru alegerea cadourilor de Craciun.

Scrie o lista cu oamenii carora vrei sa le oferi cadouri

Desi s-ar putea considera ca acest aspect nu ar trebui sa se intample, totusi trebuie sa iei in calcul plimbarile prin magazinele, aglomeratia si stailirea unui buget. De aceea, este necesar sa va ocupati de lista cu persoanele si cadourile in prealabil, astfel incat sa stiti exact de cate cadouri aveti nevoie.

ppt.ro

Se recomanda ca pentru a simplifica mult mai mult aceasta operatiune, trebuie sa luati o foaie si un pix si sa notati toate aceste aspecte, pentru a fi siguri ca nu veti uita ceva sau pe cineva.

Noteaza pe lista interesele fiecaruia

Acum, ca stii exact cate cadouri trebuie sa cumperi si cui trebuie sa le oferi, poti trece la pasul doi, mai exact sa notezi pentru fiecare persoana in parte care este lista de interese, ca de exemplu daca prefera haine, carti, bijuterii sau muzica.

In cazul in care poate fi dificil sa faci alegerea, poti alege sa treci pe lista doua dintre pasiunile si interesele acestora, si sa le oferi un cadou care sa includa mai multe obiecte.

De exemplu, daca pe lista ta se afla un prieten bun care are multe pasiuni si nu stii asupra careia sa te opresti, ai putea foarte bine sa ii oferi o sticla de vin si o carte.

Hotaraste-te intre un cadou util si unul care poate emotiona

Unul dintre aspectele asupra carora trebuie sa te hotarasti este daca vrei sa oferi un cadou care sa umple zilele sau sa umple inimile celor carora le oferi . Alegerea depinde de relatia pe care o ai cu acea persoana si cu ceea ce vrei ca ei sa simta atunci cand deschid un cadou de la tine.

In cazul in care doresti sa oferi un cadou unei persoane speciale din viata ta, atunci cadoul potrivit trebuie sa fie acela care sa emotioneze .

Urmariti lista de dorinte a fiecaruia

Ceea ce va urma are de-a face cu cei care vor sa ofere intr-adevar cadoul potrivit si dorit de fiecare, de aceea, daca esti suficient de indraznet, poti urmari smartphone-ul sau laptopul acelei persoane pentru a-i verifica lista de dorinte din magazinele online. Daca ai suficienta indrazneala pentru acest lucru, trebuie sa te gandesti ca este pentru o fapta buna.

Cere sfatul cuiva apropiat de acea persoana

In cazul in care nu stii ce decizie sa iei in privinta cadoului, poti apela la un alt lucru, acela de a cere informatii celor apropiati acelei persoane. Acestia pot cunoaste mult mai bine persoana si va pot oferi sfaturi utile si indicii care pot fi de un real ajutor.

Astfel, persoanele apropriate celor de pe lista voastra va pot oferi diverse sugestii, pe care le puteti combina cu informatiile pe care le aveti deja despre acele persoane si veti avea garantia ca veti alege cadoul potrivit.

 Adaugati cadoului o nota personala

De indata ce ati terminat de facut cumparaturile sau acestea v-au fost livrate acasa, este momentul sa le impachetati pe fiecare in parte cu hartie de ambalat si se recomanda sa adaugati fiecarui cadou acea urare sau nota personala, care sa ii aminteasca mereu celui care ii oferiti cadoul ca acesta a venit din partea voastra.

In cazul in care oferiti o carte, puteti personaliza cadoul scriind un mesaj cu un anumit citat de la autorul preferat sau puteti scrie urarea in stilul propriu.

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.