Tratament profesional cu ultrasunete

Share Button

Sedintele de tratament facial cu ultrasunete se efectueaza in foarte multe saloane de infrumusetare dotate cu o combina cosmetica profesionala, si sunt extrem de importante pentru tratarea micilor imperfectiuni faciale.

Un astfel de tratament creaza si un efect de peeling si de curatare a tenului in profunzime, si este atat de apreciat dat fiind faptul ca nu agreseaza tesutul sau pielea.

Peeling-ul cu ultrasunete reprezinta in clipa de fata cea mai blanda forma de exfoliere, si indeparteaza numai stratul superficial al pielii, si curata pielea de acnee, dar o si netezeste.

Ei bine, pentru ca toata lumea sa aiba idee care sunt beneficiile unui astfel de tratament facial cu ultrasunete, in cele ce urmeaza le vom enumera.

ppt.ro

Imbunatatirea metabolismului celular dar si imbunatatirea circulatiei sangelui reprezinta un prim mare beneficiu al acestui tip de tratament. Apoi, putem sa amintim activarea dar si accelerarea nutritiei la nivelul celular si la nivelul tisular. De precizat este aici faptul ca pielea isi va recapata suplete asi tonicitatea.

Un alt mare beneficiu al urmarii unui astfel de tratament este reprezentat de marirea permeabilitatii epidermei. Apoi putem sa amintim cresterea abilitatii de hranire a tesuturilor cu substante bioactive.

Este foarte important de mentionat faptul ca datorita efectului de sonoforeza al unelor sonice, apare o presiune acustica care directioneaza particulele bioactive ale unguientelor si ale gelurilor specifice in intreaga profunzime a tesutului. Acesta este un alt beneficiu al tratamentului.

Nu trebuie sa uitam faptul ca un alt mare beneficiu al unui astfel de tratament este reprezentat de activarea tuturor fibroblastilor necesari pentru producerea colagenului.

Apoi, trebuie sa amintim si decuamarea stratului cornos si dezincrustarea acestuia prin actiunea virbatiilor sonice, care reprezinta un alt mare beneficiu al acestui tratament.

Efectul defibronzant ideal in ceea ce priveste tratarea ridurilor, dar si stimularea eliberarii toxinelor care se afla in celule, si transferul lor spre sistemul limfatic pe unde urmeaza sa fie eliberate, reprezinta alte beneficii ale acestui tratament.

Important de mentionat este faptul ca pentru un astfel de tratament exista si cateva contraindicatii, iar acestea sunt urmatoarele:

  • Implanturile metalice;
  • Dermatitele;
  • Astmul si bolile cardiace;
  • Ranile cutanate deschise.

In ceea ce le priveste pe persoanele care isi doresc sa urmeze un tratament cu ultrasunete, trebuie precizat ca ar trebui sa participe la minim 10 sedinte de tratament, iar intr-o saptamana ar trebui sa participe la doua – trei sedinte.

Exista o multime de tratamente cu care se poate combina perfect acest tip de tratament, pentru ca rezultatele sa fie cat mai rapid vizibile, si sa se mentina foarte mult timp.

Pentru persoanele interesate de un astfel de tratament, important de precizat este faptul ca tratamentul facial cu ultrasunete se poate combina perfect cu microdermabraziunea sau cu un oricare alt tratament cu efect de peeling.

watchshop.ro

Asadar, in mare parte acestea sunt cam cele mai importante detalii pe care ar trebui sa le cunoasca toata lumea in legatura cu tratamentul facial cu ultrasunete, care dupa cum se poate vedea, poate sa aiba o multime de avantaje pentru chip.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.