Apartamente de inchiriat in capitala

Share Button

In momentul in care vrei sa inchiriezi un apartament in capitala, trebuie sa cunosti cateva detalii foarte importante, pentru ca doar astfel vei putea sa faci cea mai buna alegere.

Asadar, ai putea in primul rand sa te interesezi care sunt cele mai scumpe zone ale capitalei, ai putea afla care sunt zonele care au preturi medii pentru inchirierea apartamentelor, dar si care sunt cele mai ieftine zone ale capitalei pentru inchirierea unui apartament.

Daca de exemplu iti doresti un apartament intr-o zona foarte buna a capitalei, atunci poti opta pentru rent apartment Herastrau, iar alegerea cu siguranta va fi una inspirata. Vei putea deasemenea sa te orientezi si spre alte zone precum Pipera, sau spre zona de nord a capitalei.

In cazul in care nu iti permiti sa cheltuiesti foarte multi bani pentru a-ti plati chiria lunar, atunci in mod evident va fi nevoie sa iti indrepti atentia spre apartamente de inchiriat din zone mult mai accesibile ca si pret.

ppt.ro

Ei bine, un alt detaliu important de care trebuie sa tii cont, tot atunci cand vine vorba despre zona din capitala, este siguranta. Cu totii stim ca din punct de vedere al sigurantei este mai indicat sa optezi pentru un apartament in Pipera sau intr-o zona exclusivista, decat sa iti alegi un apartament intr-o zona rau famata a capitalei.

Atunci cand vrei sa iti inchiriezi un apartament in capitala trebuie deasemenea sa tii cont de ceea ce se regaseste in jur. Cel mai indicat ar fi sa iti alegi un apartament care sa fie construit intr-un bloc din apropierea statiilor de transport in comun. Chiar daca de regula folosesti masina personala, nu se stie niciodata cand trebuie sa circuli cu un mijloc de transport in comun.

Apoi, trebuie precizat ca este important ca apartamentul pe care vrei sa il inchiriezi, sa se afle in apropierea unui spital si a unei farmacii. Nu se stie niciodata ce iti aduce ziua de maine asa ca nu strica sa ai un spital in apropiere, sau o farmacie la coltul blocului, pentru a-ti cumpara medicamentele oricand.

Un alt aspect important este sa iti alegi apartamentul aproape de servici. Daca locul tau de munca este de exemplu in Nordul Capitalei, atunci cu siguranta nu trebuie sa iti cauti un apartament de inchiriat in zona de Sud a capitalei.

Ei bine, toate aceste aspecte sunt foarte importante, si trebuie sa tii cont de ele. Apoi, va fi nevoie sa treci pragul unei agentii imobiliare, pentru a discuta cu un agent imobiliar despre care sunt asteptarile tale, si despre cati bani iti poti permite sa platesti lunar in schimbul apartamentului.

In cazul in care vei tine cont de toate aceste detalii, odata ce vei trece pragul unei agentii imobiliare, cu siguranta vei fi cu un pas mai aproape de noua ta locuinta. Va mai trebui apoi sa vezi locuinta, vei semna contractul impreuna cu agentia imobiliara si vei lasa o garantie, iar apoi in cel mai scurt timp te vei putea muta in noua locuinta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.