Cum gasesti formatia de nunta?

Share Button

Indiferent ca este vorba despre o trupa cover  sau chiar despre un DJ, iti recomandam sa iei sfaturile noastre in calcul atunci cand iti alegi artistii.

Este bine sa cauti artisti de nunta in zona ta. Dar poate ca nu sunt usor de gasit. Acesti cantareti nu vin singuri la usa ta, asa ca trebuie sa fii cel care ii gasesti. Iata cateva modalitati in care puteti cauta pe cineva care ofera servicii de divertisment de nunta:

  • Google este cel mai bun prieten al tau. Pur si simplu tastati “trupa nunta”, plus zona in care locuiti. Majoritatea cantaretilor de nunti au bloguri sau site-uri web pe care isi fac publicitate pentru serviciile lor.
  • Social Media este, de asemenea, un loc bun pentru a incepe cautarea cantaretilor de nunta. Cei care nu au bloguri sau site-uri web trebuie sa aiba cu siguranta conturi Facebook. Consultati fotografiile si videoclipurile pe Facebook si asta ar putea sa va dau un indiciu despre cat de buni sunt acestia.
  • Navigati prin directoare de nunti (online si printuri).
  • Participati la nunti si verificati cantaretii de nunta.
  • Du-te la baruri care ofera divertisment live. O multime de cantareti de nunti, de asemenea, activeaza ca cantareti de bar.

Spuneti ca ati realizat sarcina de mai sus de a va gasi trupa de nunta? Ce faci mai departe? Desigur, trebuie sa contactati si sa o rezervati pentru nunta dvs. Dar, inainte de a face acest lucru, trebuie sa luati in considerare cateva criterii. Iata niste intrebari pe care trebuie sa le puneti:

  1. Singerul dvs. de nunta canta melodiile voastre asa cum ii place?

Aceasta este cea mai importanta intrebare de pus. Trebuie sa va asigurati ca va place pachetul total al cantaretului de nunta. Singerii sunt, de asemenea, artisti, astfel ca doi nu sunt exact identici. Fiecare va avea propria lor interpretare si lista a cantecelor. Verificati modul in care cantaretul dvs. este prezent in direct prin participarea la un eveniment programat. Aceasta este singura modalitate de a determina daca va place cantaretul dvs. sau nu. Si cu siguranta nu trebuie sa traiti cu indoiala. Daca vreodata nu sunteti complet confortabil cu cantaretul ales, iesiti si cautati altii.

ppt.ro
  1. Iti place cum arata muzicianul ta?

Acest lucru poate parea discriminatoriu, dar este important ca un cantaret de nunta sa exude o imagine a profesionalismului si a clasei. Tu (mireasa) esti steaua nuntii voastre. Nu vrei sa fii sustinuta de o cantareata de nunta in hainele extravagante ala Lady Gaga (sau Adam Sandler).

  1. Cat costa cantaretul de nunta?

Trebuie sa stiti daca va puteti permite trupa sau nu. Nu mergeti pentru cineva care cere un brat si un picior pentru 3 melodii atunci cand puteti obtine pe cineva la fel de bun pentru jumatate din pret. Da, doriti sa oferiti o atmosfera placuta in timpul receptiei. Dar oamenii sunt acolo pentru tine, pentru noii sotii, si nu pentru cantaretul de nunta. De asemenea, cereti cantaretului dvs. ales termenii si conditiile cum ar fi: depozitele sau avansul, numarul de piese si taxele de anulare.

watchshop.ro
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.