Posibile probleme pentru iPhone 7

Share Button

Exista inca persoane care isi indreapta atentia spre dispozitivele iPhone 7, in ciuda faptului ca deja au aparut pe piata dispozitive mai noi precum iPhone 8, iPhone 8 Plus sau iPhone X.

Terminalele iPhone 7, la fel ca alte smartphone-uri de pe piata, pot rula perfect, dar exista si posibilitatea de a ajunge in service. Unele dispozitive pot ajunge in service pentru o inlocuire geam iPhone 7, in timp ce alti utilizatori isi pot duce dispozitivele in service pentru probleme mult mai grave.

De exemplu, exisa situatii in care camera foto iPhone 7 este neclara in timpul fotografierii, iar acest lucru se intampla constant. Daca va veti confrunta cu o asemenea problema, cu siguranta atunci cand fotografiile nu sunt clare, este frustrant atunci cand luati in considerare suma pe care o investiti in telefon. Exista insa solutii pe care le puteti urma inainte de a duce telefonul in service. Iata ce puteti faceL

Scoateti capacul iPhone 7

ppt.ro

Daca utilizati o carcasa de camera, ar putea fi una care provoaca toate problemele, mai ales daca cazul este pierdut pe iPhone. Acest lucru poate determina aparatul foto sa produca fotografii neclare si slabe.

Scoateti carcasa pentru a vedea daca puteti obtine unele imbunatatiri cu imaginile pe care camera le produce sau daca se poate rezolva problema. Uneori, acoperirea iPhone-ului cu un accesoriu care nu se potriveste bine ar putea cauza unele probleme cu aparatul foto si daca il scoateti ar putea rezolva problema.

Indepartati orice murdarie care s-ar fi putut acumula pe obiectivul camerei foto iPhone 7

Obiectivul camerei telefonice este expus la murdarie in cea mai mare parte a timpului cand il utilizati. In cazul in care camera telefonului se sprijina nu este clara, va produce imagini neclare sau neclare. Este important sa va asigurati ca obiectivul de pe iPhone este fara praf. Pentru a curata lentilele trebuie sa utilizati o carpa moale, de fapt, microfibrele sunt cele mai bune pentru a face munca corecta. Acest lucru va rezolva problemele de agitare astfel incat sa puteti capta imagini clare.

Blocati focalizarea in cazul in care continua sa se agite

Daca aparatul foto se agita inca in timpul capturarii imaginilor si in continuare gasiti imagini neclare, blocarea focalizarii pe obiectul specific pe care doriti sa o capturati ar putea rezolva problema de agitare. Retineti ca atunci cand blocati focalizarea, chiar daca iPhone-ul dvs. se agita, acesta se va concentra in continuare pe obiectul pe care doriti sa-l capturati.

Reporniti din nou aplicatia aparatului foto

Aplicatia pentru camera ar putea fi cea care provoaca problema tremurarii, producand astfel fotografii neclare. Pentru a rezolva problema, trebuie sa parasiti aplicatia Camera si apoi sa o deschideti din nou.

Reporniti iPhone-ul

De multe ori, unele caracteristici iPhone ar putea incepe sa functioneze defectuos dupa o lunga perioada de utilizare la o intindere. Puteti rezolva problema reporniti-o si porniti-o dupa cateva minute.

Resetati din fabrica iPhone-ul

Ultimul pas dupa ce toate cele de mai sus au esuat, trebuie doar sa resetati din fabrica iPhone-ul iOS. Cu toate acestea, ar trebui sa va asigurati ca ati facut backup pentru datele dvs., apoi sa navigati la setarile dvs. si sa stergeti toate setarile pentru a incepe din nou. Acest lucru ar trebui sa remedieze problema. Daca nici astfel problema nu este remediata, atunci cu siguranta trebuie sa va trimiteti telefonul in service pentru ca specialistii sa vada despre ce este vorba si sa repare telefonul.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.