Jocuri pe telefon populare anul acesta

Share Button

Jocurile pentru smartphone continua sa se bucure de o mare popularitate. Desigur, dezvoltatorii castiga multi bani si din achizitiile in joc, dar jucatorii din intreaga lume sunt dispusi sa plateasca pentru ele. Industria jocurilor de noroc din sectorul aplicatiilor pentru smartphone-uri este in continua crestere. Nu toti clientii sunt multumiti sa se joace pe Facebook.

Acestea sunt cele mai populare aplicatii pentru jocuri. Gamerii ar trebui sa se uite si la inlocuire baterie Samsung.

Golf Battle

Pentru ca este distractiv sa te joci singur, dar uneori este bine sa te compari cu altii, iti propunem sa descoperi Golf Battle. Acest mic joc fara pretentii te va duce pe terenurile virtuale pentru a concura cu prietenii tai sau cu strainii ilustri, intr-o competitie de golf arcade foarte placuta. Intr-un joc de unu la unu sau pana la sase jucatori, va puteti intrece pentru a vedea cine va fi primul care va ajunge la victorie.

ppt.ro

Pentru a spori dificultatea si distractia, fiecare meci are obstacole sau capcane de depasit, raspandite pe 40 de trasee. Pe masura ce progresezi, poti debloca noi crose si mingi pentru a-ti personaliza experienta de joc. Pentru o pauza intre meciurile grele, puteti incerca si modurile de joc clasice, care va permit sa explorati diferitele terenuri pe indelete.

Dragon Ball Legends

Cea mai recenta aditie la familia de jocuri mobile Dragon Ball, Dragon Ball Legends are o abordare diferita de Dokkan Battle (care este inca un mare succes). Cu un nou personaj din trecut care va merge sa se lupte cu intregul univers, acest titlu ofera un gameplay care amesteca jocurile de carti si jocurile de lupta, fiecare jucator construindu-si un pachet de miscari inainte de fiecare meci.

Bazat pe o mecanica free-to-play care va permite sa obtineti abilitati si personaje, acest titlu este totusi foarte frumos si este actualizat in mod regulat cu noi personaje si evenimente. Acest lucru este suficient pentru a hrani o comunitate de jucatori dornici de continut legat de aceasta serie foarte populara.

PUBG Mobile

Este cu adevarat necesar sa prezentam PlayerUnknown’s BattleGrounds? Un adevarat rau de valuri inca de la lansare, acest Battle Royale a doborat toate recordurile atunci cand a fost lansat pe PC si a contribuit in mare masura la propulsarea genului in prim-plan.

Trebuie spus ca jocul lui Blue Hole are toate motivele sa placa: un FPS competitiv care iti taie respiratia, care poate fi jucat singur sau in echipa, ofera o experienta de joc captivanta pe care multi incearca sa o imite cu diferite grade de succes. Este suficient sa va uitati la numarul de jocuri bazate pe acelasi principiu lansate in lunile urmatoare pentru a va da seama de acest lucru.

Ca urmare, clonele PUBG au colonizat rapid Google Play, oferind experiente de joc care variaza de la cele mai mult decat decente (Rules of Survival, de exemplu) la cele foarte proaste. Dar de ce sa ne multumim cu copii cand originalul este acum disponibil pe Android, si gratuit? Daca vrei sa traiesti emotia unei excursii la Military, Gatka sau Los Leones, stii ce trebuie sa faci, nu?

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.