TOP 10 aplicatii de mobil pentru vacanta

Share Button

Odata cu dezvoltarea tehnologiei, si viata turistilor s-a schimbat si a devenit mai usoara. De exemplu, daca cumpararea unui bilet de tren sau de avion era o poveste complexa, acum aceasta actiune necesita deschiderea unei aplicatii mobile sau cateva click-uri.

De asemenea, indispensabila harta pe hartie nu mai serveste niciunui scop si nici nu exista problema intocmirii unei liste de obiective turistice dintr-o destinatie. Acum ca exista aplicatii mobile pentru toate nevoile personale, tot ce ramane de facut, este sa fie aleasa cea mai buna. Vizitati reparatii Samsung Bucuresti daca telefonul nu mai functioneaza corect si nu puteti folosi bine aplicatiile.

  1. TripAdvisor

Inainte de a rezerva biletele de vacanta, este o idee buna in a intreba cateva persoane care au fost deja la locul respectiv. TripAdvisor ofera aceasta oportunitate. Folosind platforma, se pot vizualiza peste 500 de milioane de recenzii ale a peste 7 milioane de companii de turism, de la hoteluri si restaurante pana la companii aeriene si atractii locale.

  1. SkyScanner

Urmatorul pas in planificarea unei calatorii este de obicei cumpararea unui bilet. SkyScanner permite compararea a milioane de zboruri de la o companie aeriana sau o agentie de turism. SkyScanner va arata, de asemenea, pretul de cazare sau de inchiriere a unei masini.

ppt.ro
  1. Booking.com

Dupa ce persoana s-a hotarat cum sa ajunga acolo, trebuie sa rezerve o camera. Booking.com este cel mai indicat pentru acest lucru, cu oferte excelente la apartamente, case de vacanta, hoteluri, statiuni de lux sau casute in copac.

  1. Airbnb

O alta modalitate excelenta de a alege cazare este Airbnb. Aceasta aplicatie ajuta in gasirea unei cazari unice oriunde in lume. Persoana alege sa stea o noapte in apartament sau o luna la hotel.

  1. DeskBell

Aplicatia mobila DeskBell va ajuta o persoana sa gaseasca un hotel. In aceasta, persoana va putea gasi informatiile necesare despre ce restaurante sau baruri poate gasi, poate consulta meniurile acestora si alte modalitati pe care hotelul le ofera pentru a-si petrece timpul liber.

Odata ce se deschide aplicatia, se va vedea intotdeauna o harta a hotelului si a locurilor de potential interes pentru propria persoana, precum si numere de telefon pentru toate serviciile accesibile din cadrul hotelului. Unul dintre lucrurile grozave ale aplicatiei este ca se poate comunica prin chat cu prietenii care stau la hotel sau se pot intalni oameni noi.

  1. Uber

Daca nu se doreste utilizarea transportului public sau taxiurilor, se poate utiliza optiunea de partajare a masinii Uber, care ofera o calatorie rapida si confortabila. Si, foarte important, nu se va plati o taxa soferului personal, ci banii se vor retrage direct de pe cardul inregistrat in aplicatie.

  1. TouristEye

TouristEye poate fi considerat un ghid personal oricarei persoane ce detine aplicatia si oriunde s-ar afla. Aplicatia va alege cele mai interesante locuri de vizitat, astfel incat sa se poata vedea cat mai multe locuri posibil.

  1. MAPS.ME – Harti offline

MAPS.ME ajuta in a naviga intr-un loc necunoscut fara a fi necesara conexiunea permanenta la internet. MAPS.ME foloseste harti pre-descarcate si foloseste tehnologia GPS pentru localizare. In aplicatie, se pot gasi si informatii despre restaurante, cafenele, spitale sau alte locuri de interes.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.