Huawei P20, P20 Lite si P20 Pro Probleme si solutii obisnuite

Share Button

Ca majoritatea dispozitivelor Android pe care le veti intalni pe piata, aceste telefoane uimitoare nu sunt perfecte. Exista cateva probleme pe care le intalnesc utilizatorii despre dispozitivul despre care ar trebui sa stiti.

Daca utilizati deja dispozitivul, este posibil sa intampinati unele dintre aceste probleme si de aceea intentionam sa le discutam si sa oferim solutii posibile. Aici vom lua in considerare cateva probleme comune ale Huawei P20, P20 Lite si P20 Pro si solutiile posibile:

Probleme Wi-Fi

In general, dispozitivele Android sunt susceptibile la probleme de conexiune, cum ar fi conexiunea Wi-Fi si problemele legate de gama. Daca intampinati aceasta problema cu Huawei P20, P20 Lite sau P20 Pro, exista mai multe cauze posibile, inclusiv depasirea limitei de latime de banda.

ppt.ro

Majoritatea problemelor legate de Wi-Fi pot fi rezolvate atunci cand o comutati prin oprirea routerului timp de aproximativ 30 de secunde si prin activarea acestuia. Daca problema nu este rezolvata, accesati setarile Wi-Fi, uitati reteaua pe care sunteti in prezent conectata si reconectati-o pentru a imbunatati conectivitatea. Acest lucru rezolva problema in cea mai mare parte a timpului.

Incarcarea lenta

Dispozitivele Huawei ar trebui sa se incarce rapid cand utilizati incarcatorul potrivit. Sistemul SuperCharge poate merge de la zero la incarcare completa in 90 doar de minute. Cand dispozitivul dvs. incepe sa se incarce prea lent, este cu siguranta o problema de corectat.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa verificati daca incarcatorul si cablul sunt inca in stare buna. Daca aceste accesorii telefoane pot incarca alte dispozitive bine, atunci ele sunt inca in regula.

Daca dispozitivul dvs. s-a umezit recent, dati-i timp, viteza de incarcare se poate imbunatati. Daca problema persista, cu toate acestea, puteti incerca resetarea din fabrica pentru a scapa de aplicatiile necinstite, deoarece acestea pot fi in spatele problemei.

Rebootari aleatorii

Rebooturile aleatorii devin destul de frecvente in dispozitivele Android in aceste zile. Aceasta problema a fost raportata de multi utilizatori ai Huawei P20 Pro. Aceasta este cauzata de o serie de factori, inclusiv virusi si programe malware.

Puteti incepe sa abordati aceasta problema stergand partitia cache si rebootand telefonul. In cazul infectiei cu virus, repornirea poate sa nu ajute atat la rezolvarea problemei. Va trebui sa restaurati dispozitivul la setarea din fabrica pentru a scapa de orice program malware. Trebuie sa instalati ulterior un program antivirus de incredere pentru a va asigura ca P20 / P20 Lite / P20 Pro este protejat.

Problema de supraincalzire

Temperatura prea ridicata poate deteriora telefonul in mai multe moduri. Supraincalzirea nu este de asemenea normala, dar nu este neobisnuit ca dispozitivele Android sa se supraincalzeasca din cand in cand.

Daca aveti o problema de supraincalzire cu Huawei P20, P20 Lite sau P20 Pro, exista putine lucruri pe care le puteti face. Pentru inceput, opriti utilizarea dispozitivului in timp ce acesta este incarcat sau jucati jocuri atat de mult timp sau descarcati mai multe fisiere simultan.

De asemenea, asigurati-va ca inchideti aplicatiile de fundal si dezactivati orice caracteristica sau aplicatie pe care nu o utilizati la un moment dat. Exista situatii in care problema este cauzata de aplicatii necinstite. Dezinstalati aplicatiile recent instalate si vedeti daca acest lucru va ajuta.

watchshop.ro

Un alt truc pe care il puteti urma, este acela de a scoate telefonul din husa atunci cand il puneti la incarcat. De multe ori, datorita faptului ca este pastrat in carcasa, acesta se poate supraincalzi.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.