De ce functioneaza Crosspoint pentru producatori

Share Button

Indiferent daca vorbim despre un business cu o mana de angajati sau despre o corporatie de mare anvergura, nevoia de organizare ramane valabila pentru orice afacere din sfera productiei. Organizarea stocurilor inseamna ca producatorul poate oferi in orice moment clientilor sai servicii coerente si fiabile.
Un soft pentru depozit, precum Crosspoint WMS permite controlul, eficienta si vizibilitatea asupra operatiunilor de depozit, sporind in acelasi timp productivitatea si minimizand costurile. Crosspoint este conceput special pentru a raspunde cerintelor de functionare ale depozitelor moderne.
Integrand informatii in timp real si reguli extrem de importante de business in operatiunile de depozit, software-ul ajuta o afacere sa detina controlul asupra fuxului de informatii si activitati in depozit si in afara acestuia.
Iata mai jos patru moduri in care Point Logistix prin Crosspoint WMS poate oferi rezultate excelente si coerente intr-o lume destul de haotica si dezorganizata. Orice producator merita ce e mai bun, iar asta este exact ceea ce ofera si Crosspoint!

1. Producatorii merita simplitate

Crosspoint este un soft de depozit usor de invatat si usor de utilizat. Cheia pentru mentinerea unui depozit bine gestionat porneste de la sursa, iar asta inseamna imediat ce comanda este plasata.
In plus, daca echipa din depozit trebuie sa prezinte date actuale catre managementul superior, va avea la dispozitie o serie intreaga de grafice si layout-uri care ii vor permite sa afiseze informatiile in cel mai eficient mod posibil.

2. Producatorii merita mai putine dispute

A ramane organizat este o necesitate, chiar daca lucrurile nu merg intotdeauna asa cum se presupune. Daca un client are o problema legata de un produs, Crosspoint permite vizualizarea exacta in contul de client si rezolvarea oricarei probleme legate de produse prost plasate sau deteriorate.
Daca un client vrea sa obtina date in timp real despre o comanda, transparenta sistemului ajuta orice business sa ofere aceste informatii fara intarziere, pornind chiar de la data expedierii care este afisata clar, pastrand totul la vedere si in perfecta vizibilitate.
Comunicarea este esentiala, iar Crosspoint mentine deschisa linia intre producatori si clienti, ceea ce inseamna dispute mai putine si mai rare.

3. Producatorii merita coerenta

O afacere care sa functioneze eficient necesita munca sustinuta, si uneori acea munca se poate prelungi si in afara spatiului depozitului. Aplicatiile mobile ale sistemelor WMS cu tehnologia lor actualizata, usor de utilizat, ofera garantia ca produsele se deplaseaza intotdeauna fara probleme catre destinatia finala.
O astfel de caracteristica a unui sistem nu confera doar liniste sufleteasca managerilor si angajatilor, ci dovedeste si clientilor ca au optat pentru o companie care ofera servicii coerente si consecvente. Intr-un cuvant, clienti multumiti si fericiti inseamna rezultate pozitive pentru business.

ppt.ro

4. Producatorii merita servicii excelente pentru clienti

O arie destul de des trecuta cu vederea, dar extrem de importanta, este desfasurarea perfecta a operatiunilor serviciului de relatii cu clientii. Atunci cand clientii doresc sa obtina informatii despre comenzile lor, serviciul de relatii cu clientii nu trebuie sa ofere raspunsuri scurte si seci, ci o atitudine prietenoasa si informatii detaliate despre punctele de interes ale clientilor. Un software bine organizat permite companiei sa ofere acest serviciu clientilor, astfel incat ori de cate ori apar probleme de livrare, facturare sau computer, clientul sa stie ca beneficiaza de suportul necesar.

Aasadar, pentru o companie care isi doreste stocuri organizate si eficiente, atat pentru
angajati cat si pentru clienti, Crosspoint WMS inseamna date usor de utilizat, urmarirea stocurilor, tehnologie mobila si asistenta de neegalat pentru clienti!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.