La ce trebuie sa tii atent cand cumperi un laptop refurbished?

Share Button

In clipa de fata exista o multime de persoane care au nevoie sa isi cumpere un laptop pentru acasa, insa care nu prea cunosc care sunt cele mai importante detalii in functie de care se alege un echipament.

Asadar, pentru cei care nu stiu, cel mai important este ca toti cei care au nevoie de un laptop pentru acasa sa tina cont de nevoile lor. Doar in acest fel vor reusi sa isi cumpere un laptop care sa faca fata tuturor cerintelor lor.

Apoi trebuie specificat faptul ca si specificatiile tehnice ale echipamentului sunt foarte importante. Cu cat un laptop dispune de specificatii tehnice mai bune decat un alt laptop, cu atat mai indicata este achizitionarea sa.

Apoi, trebuie precizat ca si pretul conteaza foarte mult. Exista laptopuri ieftine precum echipamentele second hand, laptopuri cu preturi medii precum cele refurbished, si laptopuri scumpe, precum laptopurile noi.

ppt.ro

Din punct de vedere al raportului calitate – pret, echipamentele refurbished sunt cele mai atractive. Acesta este si motivul pentru care in continuare vei putea vedea care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le urmaresti in cazul in care iti cumperi un laptop refurbished.

Se stie faptul ca echipamentele refurbished au fost folosite o foarte scurta perioada de timp, dupa care au ajuns din nou pe mana producatorului, unde au fost reconditionate si scoase din nou pe piata.

Din acest motiv sunt sanse mari ca anumite laptopuri reufrbished sa prezinte mici urme de uzura, precum o zgarietura, o julitura, etc. De preferat ar fi ca toata lumea care isi doreste un echipament refurbished sa verifice aspectul laptopului si sa aleaga doar un echipament care arata perfect.

watchshop.ro

Apoi trebuie tinut cont de generatia laptopului refurbished. Exista astfel de laptopuri de generatie i3, laptopuri refurbished i5 si laptopuri refurbished i7. Dintre acestea cele mai scumpe dar si cele mai performante sunt cele de generatie i7, fiind urmate de cele din categoria i5 si i3.

In functie de asteptarile avute de la echipament, fiecare utilizator este liber sa isi aleaga un laptop refurbished i3, i5 sau i7.

Un alt aspect foarte important este acela ca echipamentele refurbished vin cu sistemul de operare instalat. Cei care au de gand sa isi aleaga un astfel de laptop ar fi indicat sa opteze pentru unul care sa vina cu Windows 10 instalat.

Numele brandului este foarte important si pentru un echipament refurbished, la fel ca si pentru unul nou. Cei care isi doresc un laptop refurbished de calitate superioara ar fi indicat sa opteze pentru un produs de la Dell, HP, Lenovo, Acer sau de la orice alt producator de top.

Cel mai important insa este ca toti cei care isi aleg un laptop refurbished sa fie atenti la perioada de garantie a acestuia. De regula un echipament refurbished detine o perioada de garantie la fel de indelungata precum un laptop nou.

Asadar, acestea sunt detaliile care conteaza cel mai mult atunci cand vine vorba despre alegerea unui laptop refurbished.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.