Solutii de lenjerii de corp confortabile – ce sa porti

Share Button

Orice femeie isi doreste sa arate cat mai natural si sa se simta in acelasi timp confortabil, indiferent de tinutele pe care le adopta. De multe ori insa problema disconfortului nu este cauzata de rochie, spre exemplu. Este vorba despre lenjeria de corp care nu reuseste sa asigure un nivel optim de comoditate si devine usor enervanta.

De altfel, rolul pe care il joaca aceste piese de vestimentatie este mult mai insemnat decat am crede. In principal asigura protectie zonelor intime si contributie la un nivel corespunzator de confort. Insa rolul acestora nu se opreste aici si un exemplu ideal in acest sens este chilotul modelator.

Dorinta de a avea o silueta cat mai bine definita, de a infatisa o imagine feminina, supla, eleganta, o are orice femeie. Nu doar haina si atitudinea conteaza, mai ales in societatea actuala. De asemenea o contributie insemnata vis a vis de aspectul fizic o aduce deci lenjeria de corp modelatoare.

Desigur ca orice femeie are mici imperfectiuni sau parti ale corpului de care poate nu este multumita cum arata. Exista doua solutii pentru fiecare. Fie te poti complace in aceasta stare, fie poti sa iei masuri si sa te orientezi dupa un chilot modelator sau alt tip de lenjerie care te poate ajuta in acest sens.

ppt.ro

Lenjeria modelatoare si avantajele pe care ti le ofera purtarea sa

De ce ai purta un chilot modelator? Publicul feminin il alege pentru aspectul ferm pe care il confera posteriorului. Cele care sunt posesoare ale unor coapse destul de proeminente pot opta pentru un astfel de produs, putand purta in continuare fuste, blugi sau astfel de articole cu talie inalta.

De altfel, un chilot modelator te poate ajuta sa conturezi o forma naturala si atractiva a posteriorului, fese mai ferme.

Varianta cu talia inalta este o varianta mai ales pentru cele care se simt stanjenite din cauza burtii. Asta le impiedica sa poarte rochii mulate. De ce sa faca un astfel de compromis cand exista varianta chilotului modelator?

Desigur, daca intentia ta este de a gasi o solutie atat pentru zona posteriorului, cat si pentru cea a taliei, respectiv a spatelui si bustului, te poti orienta dupa un body modelator de la Clessidra.ro. Este un magazin online care iti pune la dispozitie o varietate de modele constand in lenjerie modelatoare realizata din materiale calitative, cu efecte insemnate in ceea ce priveste modelarea siluetei.

De ce ai purta un body modelator? Este gresit sa asumi din prima ca acesta ar fi disconfortant. De fapt, ales corect te poate ajuta sa iti definesti confortul. Il poti purta pe sub rochii, dar si alte costumatii, fara a trada nicicum prezenta acestuia.

Pe termen scurt te ajuta sa creezi senzatia unei talii subtiate, a unor solduri definite, a unui posterior si a unui bust ferm – ceea ce isi doreste orice femeie de altfel. Pe termen lung, te ajuta sa obtii aceste rezultate, respectiv sa iti definesti silueta, sa o modelezi asa cum iti doresti.

watchshop.ro

Nu stii ce sa porti pentru a te simti bine si in acelasi timp pentru a-ti contura o forma a corpului feminina? Intra pe clessidra.ro si alege lenjeria modelatoare care ti se potriveste.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.