Calitati de care ai nevoie pentru a deveni model in videochat

Share Button

Domeniul nu mai reprezinta de mult timp un subiect interzis, de care sa se fereasca unii sau despre care sa discute in soapta altii. Este o realitate a vremurilor curente, este o industrie care se dezvolta incontinuu si care atrage tot mai multe tinere, datorita oportunitatii de a obtine independenta financiara.

Ei bine, da, din jobul de model de videochat se poate obtine independenta financiara. Castigurile sunt fabuloase in unele cazuri, atat de mari incat nu par deloc credibile. Realitatea e insa alta.

Cele care aleg o asemenea cale sunt poate timide la inceput, se simt nesigure din cauza faptului ca nu au experienta sau ca fizicul nu este unul de fotomodel, care se inscrie in masurile standardizate 90/60/90.

Se pare insa ca nu acestea sunt etaloanele de care se tine cont la angajare in cazul studiourilor care se respecta, cum este si studioul de videochat Luxury Studio din Bucuresti. Calitatile care sunt necesare pentru a fi acceptata ca model se refera astfel la:

ppt.ro
  • Aspect fizic placut – este totusi necesar, insa nu este neaparat un criteriu definitoriu. Gusturile si preferintele sunt diverse, despre frumusete se spune ca este relativa, dar ceea ce este cert este ca o silueta atragatoare atrage, chiar daca este vorba despre comunicare prin intermediul camerelor web.
  • Abilitati de comunicare – cu siguranta trebuie sa existe, intrucat legatura se mentine prin intermediul chatului virtual. Modelele trebuie sa stapaneasca arta conversatiei, sa stie cum sa o intretina si sa poata depasi situatii problematice ce presupun interactiunea virtuala cu persoane mai dificile, in unele cazuri. A sti sa iesi din astfel de momente de impas inseamna sa ai intr-adevar abilitati de comunicare, iar aceasta calitate este cautata la tinerele care doresc sa se angajeze in videochat.
  • Perseverenta si dorinta de progres – fara doar si poate acestea sunt calitati pe care trebuie sa le aiba orice model in videochat. Fara o asemenea abordare apare plafonarea si se stopeaza evolutia. Cele care vor sa castige tot mai mult trebuie sa isi doreasca asta si sa caute mereu sa se imbunatateasca, sa progreseze, pentru a-si atinge obiectivele propuse.

In videochat se pune de asemenea accent pe seriozitate, dedicare, respect – si astfel de caracteristici ar trebui sa aiba un model care isi doreste sa obtina performante in domeniu, sa atinga praguri de castiguri impresionante si sa obtina in cele din urma independenta financiara.

Cele care sunt interesate de a incerca un job in domeniul videochatului mai trebuie sa stie si faptul ca lipsa de experienta nu este un impediment.

Dupa cum mentioneaza si cei de la studioul de videochat Luxury Studio, indiferent daca exista experienta sau nu, tinerele care aleg aceasta cale vor avea mereu parte de sprijin, de training specializat oferit de profesionisti, in asa fel incat obiectivele propuse sa poata fi atinse in cel mai scurt timp posibil.

watchshop.ro

Cele interesate de un job de model in videochat pot sa afle mai multe detalii despre oferta Luxury Studio direct de pe site-ul oficial www.luxurystudio.ro.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.