Ghid de aplicatii pentru Android

Share Button

Telefoanele performante necesita si reparatii de multe ori costisitoare. Inainte, nu era atat de costisitor sa repari un telefon. Acum insa, odata cu tehnologia moderna, s-au fabricat si telefoanele moderne. Marea majoritate dintre ele au un display destul de mare, pentru ca functioneaza cu ajutorul unui touchscreen. Este important ca displayul telefonului sa fie original.

Asa este si in cazul telefoanelor iPhone. Daca ai reusit sa distrugi un display iPhone 5 original, nu cumperi in schimb un display Samsung Galaxy S3. Orice telefon are propriul display.
Daca vrei sa cumperi si tu un display iPhone 5 original, cel mai simplu este sa-l cumperi online. Nu mai pierzi nici timp si esti sigur ca gasesti ceea ce doresti. De unde? De pe Accesoriigsm.ro.

Orice telefon inteligent, fie ca vorbim de iPhone, Samsung sau Nokia, este cumparat in mod special pentru faptul ca pe el se pot instala tot felul de aplicatii, aplicatii extrem de folositoare, aplicatii care usureaza viata de zi cu zi. Asa este si in cazul telefoanelor care au sistem de operare Android. Pe acestea pot fi instalate o multime de aplicatii. In cele ce urmeaza, vom prezenta cateva dintre ele. Unele sunt cu plata, altele pot fi descarcate gratuit de pe Magazin Play.

ppt.ro

GENTLE ALARM. Alarma este una din functiile folosite de majoritatea posesorilor de telefoane mobile. Ei bine, aceasta aplicatie te va face sa folosesti aceasta functie intr-un mod mai placut. Volumul alarmei nu va suna brusc, ci va creste treptat, astfel incat nu va mai fi atat de deranjant zgomotul alarmei de dimineata.

FEROVIAR. Cu toti stim tot felul de glumite legate de intarzierile trenurilor din Romania. Daca circuli des cu trenul, aceasta aplicatie nu este altceva decat o aplicatie ce contine programul trenurilor, creat special pentru Android.

CAMCARD BCR. Zi de zi intram in contact cu tot felul de persoane. Unele dintre ele, ne lasa carti de vizita. Cel putin in domeniul afacerilor, adesea sunt zile in care aduni un teanc de carti de vizita. Daca ai astfel de probleme, pentru ca nu stii cum sa-ti mai organizezi cartile de vizita, aceasta aplicatie face asta pentru tine. Cu ajutorul camerei foto, cartile de vizita sunt scanate si introduse in telefon, dupa care vor fi si organizate. O aplicatie foarte folositoare, zicem noi.

RELAX AND SLEEP. Daca esti una din persoanele care adorm linistite cand ploua, cand se aud pasari cantand, cand tuna, cand cineva da cu aspiratorul sau care adoarme in tot felul de zgomote de acest gen, aceasta aplicatie iti va fi folositoare. De ce? Ea produce tot felul de sunete, care pot fi reglate in functie de cat de tare doresti sa le auzi. De asemnea poti porni mai multe sunete in acelasi timp. Creaza-ti armonia perfecta pentru a dormi relaxat.

WORD NEWSPAPERS. Esti un iubitor al stirilor din tot felul de domenii si tot felul de tari? Aceasta aplicatie contine 2300 de ziare, reviste si site-uri, astfel incat sa fii informat cu tot ce se intampla in lume. De asemenea, gasesti traduceri in diferite limbi si poti descarca tot felul de articole. Fii o persoana informata.

Intra chiar acum pe Magazin Play si descarca aplicatiile dorite. Tu ce fel de aplicatii interesante folosesti?

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.