Iluminare RGB pentru scaune de jocuri

Share Button

Sistemele de iluminat cu LED-uri si-au gasit un loc proeminent pe piata produselor de gaming ca o componenta esentiala in captarea atentiei consumatorului si practic hipnotizarea acestuia cu jocuri si combinatii de lumini si culori.

Ca rezultat, majoritatea produselor de jocuri incorporeaza in prezent lumini RGB (RGB). Memorii, placi de baza, placi grafice, cum ar fi tastaturi, mouse si chiar hard disk-uri. Si acum exista un nou accesoriu care s-a adaugat la aceasta tendinta stralucitoare: scaunele de gaming RGB .

Scaunele de gaming sosesc cu iluminare LED: este necesara iluminarea intr-un scaun de gaming?

Pentru a aduce lumina si o senzatie de spatiu, iluminatul este unul dintre cei mai importanti factori. Acest lucru nu se aplica doar magazinelor si barurilor cu lumini de neon si ghirlande. Dar si in dormitorul tau, sufrageria sau camera de zi. Si este o parte esentiala a unui decor bun.

Cand doresti sa proiectezi aceste spatii, te concentrezi in principal pe luminile de pe pereti sau de pe tavan si uiti ca mobilierul poate fi folosit ca sursa de lumina, creand un mediu cu totul special, modern si diferit oriunde in casa ta.

ppt.ro

Avantajele scaunelor de gaming cu iluminare RGB

Exista multe avantaje in utilizarea mobilierului si scaunelor pentru jocuri video care includ lumini LED si nu doar in ceea ce priveste decorarea si designul.

Iluminatul LED are avantaje in ceea ce priveste economisirea energiei. Pe langa generarea scazuta de caldura si calitatea luminii, acestea ofera posibilitatea de a crea atmosfere personalizate (cu o nota deosebita de futurism si avangarda).

Din acest motiv, incorporarea acestor mici lumini in mobilier precum in acest scaun pentru gaming cu lumini RGB si functie de sezlong, model SIG 148, negru, confera o atmosfera originala, diferita si HI-TECH decorului tau.

De asemenea, daca te plimbi prin camera cu luminile stinse, le poti vedea si astfel nu te ciocnesti de propriul tau scaun.

Este incontestabil ca iluminarea RGB cu lumini LED a devenit acum o parte aproape esentiala a oricarui produs de gaming.

Iluminarea LED RGB este folosita doar pentru a face scaunele de gaming mai scumpe?

In realitate, scaunele de gaming cu iluminare sunt mai scumpe decat altele, doar pentru asta. Chiar daca sunt bine construite, majoritatea au la marginea cusaturii sistem de iluminare cu LED, oarecum asemanator cu mouse pad-ul, care poate impiedica confortul si ergonomia.

Altele le au pe partea mica a spatelui, ceea ce te impiedica sa vezi lumina daca stai pe scaun.

Este un fapt ca iluminarea RGB intr-un scaun de PC nu este necesara daca te intereseaza doar aspectul de utilitate. Platesti, in mare parte, pentru noutatea produsului pe care il consumi, dar este in toate domeniile vietii.

De asemenea, luminile RGB nu sunt necesare in niciuna dintre componentele unui computer, un hard disk nu copiaza mai repede pentru ca are lumini. Insa factorul estetic este foarte valabil si capata mai mult sau mai putina importanta in functie de fiecare persoana.

Recomandarea noastra este ca daca iti plac combinatiile de lumini si efecte oferite de accesoriile RGB, nu ezita sa cumperi un scaun de gaming RGB.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.