Simbolicul trandafir, in gradina ta

Share Button

Frumoasa floare de trandafir isi poarta cu mandrie toata mostenirea pe care timpurile i-au daruit-o, incarcand-o cu simboluri dintre cele mai variate.

Venit din lumea zeilor, incarcat cu conotatii spirituale, trandafirul te poarta pe aripi de arhangheli, te duce in lumea iubiri, te vindeca si te ajuta, te innobileaza si te ridica, oferindu-ti bucurie.

Fascinanta lume a trandafirilor

Natura nu va inceta niciodata sa ne surprinda si sa ne farmece cu  frumusetea ei, trandafirul fiind una dintre plantele in care se ilustreaza maretia perfectiunii. Trandafirul reprezinta echilibrul perfect intre frumusetea formei, maretia culorilor si fascinatia parfumurilor.

Este planta nobila prin insasi forma atat de speciala a florilor, cat si prin texturile fine ale tonurilor parfumate. Trandafirul iti rasfata simturile si te ajuta sa te simti si tu, la randul tau, nobil si unic. Omenirea a speculat toate beneficiile pe care aceasta planta minunata le ofera, realizand parfumuri, uleiuri si creme, bucurandu-se de efectele minunate ale aromei specifice,  incluzând izul  unic inclusiv in preparate culinare si bauturi  pline de savoare.

ppt.ro

Trandafirul si-a urmat cursul fascinant, printre pagini de poveste si momente istorice, a spus povesti de dragoste, a ajutat omenirea sa isi puncteze momentele importanta ale vietii si s-a transpus in povestea fiecaruia.

Mici sau mari, albi, rosii, roz, mov sau negri, trandafirii raman personajele principale ale oricarui eveniment, radiind eleganta si rafinament, dar si putere si fermitate.

Printre trandafirii gradinii tale

Daca ti-ai propus sa iti creezi o gradina plina de poveste, printre petale catifelate, parfumuri ametitoare si nuante fascinante, trebuie sa stii ca atat de delicatii trandafiri, iti vor oferi posibilitatea alegeri speciilor  potrivite tuturor  gusturilor, dar si climei si solului  in  care alegi sa ii plantezi.

O gradina plina cu trandafiri poate parea foarte pretentioasa, insa nu este chiar asa, existand specii de trandafiri care nu necesita conditi speciale de crestere  sau o ingrijire aparte, avand nevoie doar de soare, apa si multa dragoste.

Atunci cand alegi sa iti umpli gradina cu trandafiri, poti opta pentru cei mare cresc in forma de tufe, pentru cei solitari, cu tije lungi si drepte, cum ar fi un trandafir teahibrid Meizer Fastnacht, pentru cei cataratori sau pentru trandafirii micuti, ideali pentru a da un plus de culoare gradinii tale.

Trandafirii vor umple cu parfumul lor intrega ta curte, insa te vor ajuta si in realizarea unora dintre cele mai interesante si originale  aranjamente florale pe care le poti folosi in a-ti decora interiorul casei. Astfel, trandafirul este floarea care da viata gradinii tale.

Are caracteristica de a amprenta locul in care creste, nu doar cu parfumul unic, dar si cu personalitatea care rezbate din modul in care alege sa isi dezvolte tulpinitele, fie in tufele asemeni unor globuri de culoare si parfum, fie catarându-se indraznet pe arcade largi care vor crea o imagine uimitoare si speciala.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.