Top 4 cele mai folosite aplicatii pentru studenti

Share Button

Fiindca viata de student este una plina de evenimente, cu foarte multe programari si sarcini de indeplinit, in intampinarea acestora au fost create o multitudine de aplicatii, accesibile atat de pe telefon cat si de pe calculator, care sa le usureze acestora organizarea timpului si a activitatilor.

Studentii se confrunta cel mai des cu problemele cu displayul asa ca le recomandam o vizita la inlocuire display Xiaomi.

  1. Evernote

Versiunea de baza a aplicatiei va permite sa va stocati informatiile, notele, cercetarile, dar si sa scanati documente, intr-un singur loc. Toate datele adunate in aceasta platforma se sincronizeaza intre calculor si dispozitivele mobile.

Pratic, aceasta aplicatie va permite sa colectati intr-un singur loc toate acele date care va sunt necesrae in proiectele dvs., oferindu-va posibilitatea de a face selectii din paginile web si articole si sa le salvati in platforma. Se asemeana cu un blocnotes digital, in care gasiti totul la cateva click-uri distanta fara a mai fi necesar sa notati pe hartie sis a le ordonati in dosare.

ppt.ro

Aplicatia permite accesul la datele stocate, mai multor utilizatori dintr-un grup creat. Astfel ca, daca aveti proiecte de grup, Evernote va da posibilitatea de a partaja informatiile cu membrii echipei, si chiar de a purta discutii in timp real, prin intermediul ferestrei de chat.

Versiunile ulterioare ale aplicatiei, adresate celor care folosesc intens aceasta aplicatie, le permite acestora sa aibe acces si la module de prezentare, pe care le pot achizitiona.

  1. Quizlet

Aceasta aplicatie ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si crea proprile carduri, teste si joculete de studiu. Prin intermediul paginii web, va puteti face propriu set de carduri digitale care sa va ajute sa sintetizati infomatiile de baza si sa va usurati timpul de studiu. Aplicatie este accesibila de pe orice dispozitiv, astfel ca puteti studia si recapital informatiile in orce moment.

In afara de studenti, Quizlet este si una dintre aplicatile preferate ale profesorilor. Acestia o folosesc adesea in crearea chestionarelor cu teme si a testelor.

Oportunitatea de a crea carduri digitale, care sa evidentieze informatiile importante, dar si modul de stocare – intr-un mediu virtual si accesarea lor – de pe orice dispozitiv, vor face ca in viitor, rucsacii copiilor sa fie mai usori si fara atatea materiale didactice.

  1. My Study Life

Este o aplicatie excelenta de planificare a programului scolar sau universitar, oferind o mare flexibilitate, comparativ cu un planificator de hartie obisnuit. Planificarea orarului va permite sa adaugati si programe rotative, astfel ca daca aveti cursuri o data la doua saptamani, aplicatia va va facilita crearea acestuia, astfel incat sa nu existe suprapuneri.

My Study Life ofera utilizatorilor stabilirea de memento-uri ale cursurilor si temelor viitoare, liste de sarcini care includ si activitati in afara programei scolare, astfel incat va puteti organiza evenimentele intr-un singur loc.

Pagina zilnica nu va va indica doar cursurile si orele cand trebuie sa fiti intr-un loc, ci chiar va va arata daca aveti intarzieri sau aveti sarcini de indeplinit pana la o anumita data.

  1. RefMe

Reprezinta un exemplu din multitudinea de aplicatii cu care puteti scana, prin intermediul camerei de la telefonul mobil, orice referinta. Aplicatia va ajuta sa scanati orice titlu de carte, articol, revista, coduri de bare, coduri ISBN sau ISSN, sau chiar o adresa URL a unui site si sa va creati propriul dosar cu referinte.

Aceste date scanate, si stocate intr-un dosar electronic, intr-un cloud, le puteti accesa de oriunde si le ve-ti putea sincroniza pe toate dispozitivele folosite.

RefME ofera posibilitatea sa va importati sau exportati informatiile, in formate deja cunoscute si fiolosite, precum Microsoft Word, Evernote, dar si alte aplicatii.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.