Cu totii ne bucuram de jocuri PC

Share Button

Cu totii ne bucuram de jocuri PC, iar cu fiecare an piata mondiala de jocuri video continua sa creasca, daca in anul 2011 a ajuns la 56 miliarde de dolari, pentru anul 2015 piata este estimata sa creasca pana la 82 miliarde de dolari. Imaginati-va doar ce importanta au aceste jocuri pentru oameni si cum piata continua sa creasca pe masura ce noi ca si jucatori continuam sa ne jucam si sa vrem mai mult.

Se gasesc la ora actuala jocuri de toate tipurile si pentru toate gusturile, unele au reusit sa ajunga in top precum GTA 5, Fifa sau Need For Speed, marii producatori al acestor jocuri sunt mereu pusi pe treaba pentru a scoate tot mai noi variante ale acestor joculete de success, si acest fapt nu este de mirare avand in vedere succesul pe care il au asupra publicului.

Ceea ce nu stiu inca o multime de oameni este faptul ca aceste joculete se pot juca si gratis. Cu siguranta ca nu tot timpul o sa le gasiti in grafica originala sau chiar complete, insa o multime de demo-uri ale acestor jocuri celebre sunt deja puse pe website-urile online astfel incat toata lumea sa poata sa “guste” din splendoarea lor.

ppt.ro

Indiferent de varsta noi simtim nevoia uneori de a evada din monotonia zilnica si de stress, si cum sa o faci mai bine decant jucand un joc bun care sa te faca sa scapi putin de griji, jocurile au diferite scopuri pentru diferiti oameni, pot sa va spun si care sunt jucatorii.

O mare parte din jucatori sunt cei care o fac din placere, sunt cei care adora sa isi petreaca timpul jucand jocuri PC interesante si o fac doar ca sa se relaxeze sau sa isi ocupe timpul.

watchshop.ro

Un alt numar de oameni sunt cei care joaca jocurile video pentru a indeplini scopul pe care le au, dupa cum stiti fiecare joc in parte are un target pe care trebuie sa il atingeti, fie ca se rezuma la puncte sau la misiuni, iar cei care joaca din acest motiv sunt defapt adevaratii gameri, deoarece fiecare joc are povestea lui si scopul lui, iar tu ca si jucator esti provocat sa incerci sa te ridici la nivelul jocului astfel incat sa ajungeti la target-ul cerut sau chiar sa il depasiti, iar intr-un final sa il si terminati.

Uneori implicarea intense in joc aduce si nervi sau stres, nimic nu se compara cu satisfactia pe care o ai la final cand reusesti sa castigi si sa iti dai seama ca ai reusit sa treci de toate provocarile.

Inca de cand au aparut primele joculete PC, marii producatori au venit tot cu idei mai bune si mai diversificate, daca la inceput erau un numar foarte mic din care putea-ti alege, in ziua de azi au ajuns deja la un numar foarte mare, este greu si de tinut evidenta jocurilor iau oamenii au devenit tot mai creativi si talentati in a le crea, aducand pe piata mereu joculete de care sa ne bucuram cu mic si cu mare.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.