5 Lucruri pe care nu le stiai despre optimizarea seo

Share Button

Optimizarea seo reprezinta unul dintre numeroasele unelte de marketing in domeniul online. Este foarte important, mai ales pentru intreprinderile mici si mijlocii, sa foloseasca optimizare seo astfel incat cu ajutorul termenilor de cautare corecti, a cuvintelor-cheie si terminologiei aferente sa atraga atentia marilor companii. Intr-o situatie ideala, un program seo bun va duce inevitabil la o crestere naturala a potentialelor vanzari decat ar putea-o face o intreprindere prin vanzari inchise.

Provocarea, cu toate acestea, este aceea ca optimizarea seo este destul de greu de inteles si de controlat in comparatie cu e-mail marketingul sau reclamele platite. Urmarirea, masurarea si comunicarea rezultatelor au devenit din ce in ce mai complicate, mai ales ca factorii care afecteaza optimizarea seo se schimba de la o zi la alta.

[adsenseyu1]

Urmatoarele tendinte sunt singurele lucruri care stau intre tine si pozitia intai pe prima pagina a rezultatelor de cautare. Invata cum sa le stapanesti si iti vei domina competitorii.

ppt.ro

1.    Omul si tehnologia

Acum 10 ani, sa spunem, procesul de optimizare seo includea o analiza lunara, un plan de recomandare si implementare, un process exclusiv bazat pe om. Se pare ca astazi acest lucru nu mai este suficient. Afacerile au nevoie de o cunoastere de zi cu zi a amprentei digitale: loc, competitor, backlinking. Acest lucru este posibil doar atunci cand omul si tehnologia se unesc. Sistemele de optimizare seo sunt acum la indemana si fac acest lucru posibil.

2.    Recuperarea decalajului de conversie de cuvinte-cheie

Cei mai multi vor fi de acord cu afirmatia ca optimizarea seo incepe cu intrebarea: “Pentru ce cuvinte-cheie doriti sa fiti gasiti?”. Noua generatie de optimizare seo face un pas inainte: “Ce cuvinte-cheie folosesc clientii mei pentru a incerca sa gaseasca produsele si serviciile pe care le ofer?”. Si cel mai important, “Care sunt cuvintele-cheie care au capacitatea de a transforma vizitatorii in cumparatori?”.

3.    Backinkingul nu mai functioneaza

Backlinkurile pentru prezenta ta web reprezinta trimiteri si relevanta in ochii lui Google si au capacitatea de a-ti urca siteul pe un loc mai inalt. O strategie de backlinking puternica este extrem de importanta. Cu toate acestea, zilele de joaca ale algoritmului de cautare Google au trecut. Updateurile Google Panda au intors totul pe dos astfel incat multe siteuri au avut parte de o scadere in ierarhiile organice de cautare. Prin urmare, cea mai buna strategie de backlinking, care iti va aduce beneficii in timp, este cea construita pe legitimitate.

[adsenseyu1]

4.     Concurenta este acerba

Exista miliarde de pagini web cu care siteul tau trebuie sa concureze si alte cateva mii publicate in fiecare zi. Este pur si simplu imposibil din punct de vedere omenesc sa tii evidenta eforturilor de optimizare a prezentei competitorilor. Cea mai buna strategie care poate fi aplicata in acest caz este aceea de a folosi softuri de optimizare seo pentru a tine pasul cu competitia.

5.    Optimizare seo internationala

Daca faceti afaceri in Statele Unite trebuie sa tineti seama de diferenta de ierarhie organica de cautare dintre Google.ca si Google.com. Poti sa ai o pozitie buna acasa, insa nu si in strainatate. Strategia de optimizare seo internationala are nevoie de atentie separata.

Pentru cea mai buna oferta de optimizare seo accesati http://smartseopack.com/optimizare-seo/ .

Alte stiri actuale :

1. Cum functioneaza optimizarea seo?
2. Cele mai vizitate siteuri din lume
3. Cum puteti evita penalizarea site-ului de catre Google?
4.  Servicii Seo ieftine si de calitate

Be Sociable, Share!

One Comment

  1. Pingback: Cum sa obtii cea mai buna pozitionare prin cuvinte cheie in Google? | CaineRau.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.