Pariuri pe baschet

Share Button

Chiar daca nu va vine sa credeti baschetul are din ce in ce mai multi adepti in randul iubitorilor de pariuri sportive online . Desi , in tara noastra , acest sport nu se bucura de aceeasi popularitate precum fotbalul , handbalul sau tenisul , gratie mediatizarii intense din ultima perioada si extinderii activitatii caselor se pariuri si in mediul online , numarul persoanelor care pariaza pe baschet este in continua crestere .

Agentiile de pariuri online Bwin ofera o multime de beneficii , taxe zero , program non-stop si multe alte avantaje . Pentru mai multe informatii va invit sa accesati www.pariurionline.org .

Pe forumurile de specialitate a inceput sa se vorbeasca tot mai mult despre sporturile americane , un nou trend in materie de pariuri sportive . Si cum cel mai apreciat sport la americani este baschetul , campionatul NBA ocupa pozitia cu numarul 1 in topul celor mai apreciate competitii pe care se pariaza .

[adsenseyu1]

ppt.ro

Pentru toti cei care nu sunt inca familiarizati cu pariurile pe baschet , voi explica in ceea ce urmeaza cele mai importante tipuri de pariuri .

Cel mai simplu pariu , indiferent de sportul pe care il alegeti , este alegerea echipei castigatoare. Tot ce trebuie sa faceti este sa intuiti echipa castigatoare la finalul timpului regulamentar de joc . Daca partida se termina cu o remiza pariul va fi necastigator .

Numar total de puncte . Acest tip de pariu este similar celui Over / Under intalnit la meciurile de fotbal . Pariorul trebuie doar sa aleaga numarul de puncte inregistrat la finalul partidei de baschet . Spre exemplu : peste 161,5 puncte sau sub 161,5 puncte , astfel daca se opteaza pentru prima varianta , pariul va fi castigator daca la sfarsitul timpului regulamentar de joc se inregistreaza cel putin 161,5 puncte .

Se poate opta si pentru un total de puncte ajustabil . Este aceeasi strategie explicata mai sus , cu exceptia faptului ca pariorul are la dispozitie o multime de variante de pronosticuri .

Unul dintre cele mai apreciate tipuri de pariuri in randul pariorilor profesionisti este prima echipa care inscrie 20 de puncte . Pariorul trebuie sa ghiceasca echipa care va inscrie prima cele 20 de puncte . Cotele , intr-un astfel de caz , sunt foarte bune in cazul partidelor echilibrate .

Handicap puncte . In cazul acestui pariu se alege echipa care castiga sau  pierde meciul la o anumita diferenta de puncte . Ca sa intelegeti mai bine despre ce este vorba va dau un exemplu :

  •     Echipa x  +5.0 puncte –  echipa x sa nu piarda jocul la mai mult de 4 puncte diferenta .
  •     Echipa y -5.0 puncte – echipa y trebuie sa castige partida la cel putin 6 puncte diferenta.

Exista si varianta handicap de puncte ajustabil . Acest tip de pariu functioneaza dupa sistemul handicapului de puncte insa pariorul poate jongla cu pronosticul deoarece are la dispozitie o multime de optiuni .

Un alt pariu foarte simplu este diferenta de scor . In acest caz pariorul trebuie sa ghiceasca diferenta de scor la care una dintre echipe va castiga partida . De obicei , pentru fiecare dintre cele doua echipe exista 7 variante de pariere . Printre cele mai pariate variante se numara 1-2 puncte , 7-9 puncte , 14-16 puncte si 17-20 puncte . Astfel , echipa pe care pariorul miseaza trebuie sa castige meciul la diferenta de scor pe care acesta o alege .

[adsenseyu1]

Deasemenea , se poate opta si pentru un pariu de tipul total/echipa – par/impar sau total puncte – par/impar . In primul caz se alege daca numarul total de puncte inscrise de catre una dintre echipe este par sau impar . Variantele de pariu sunt urmatoarele :

  •     Echipa x – impar
  •     Echipa x – par
  •     Echipa y – impar
  •     Echipa y – par

Si in cazul numarul doi este asemanator , doar ca de aceasta data se ia in considerare numarul total de puncte inscrise de ambele echipe . De obicei cotele atribuite intr-un astfel de caz sunt egale pentru cele doua optiuni existente :

  •     Total puncte – impar
  •     Total puncte – par

Alte stiri actuale :

1. Baschet masculin: U Mobitelco Cluj a câştigat Memorialul ”Elemer Tordai”
2. Sport.ro a fost, joi, cel mai citit site din online-ul românesc
3. Campioana la baschet feminin, ICIM Arad, a transferat a patra jucătoare americană
4. Tragerea la sorti pentru grupele Europa League! Pandurii, in grupa E
5. Sancţionat la Jilava » Gigi Becali are interzis la sport! Probleme şi la eliberarea condiţionată pentru patronul Stelei

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.