Cum alegeti o saltea gonflabila ?

Share Button

Saltelele gonflabile au castigat popularitate in ultimii ani, toti mai multi oameni realizeaza cat de comode si confortabile poate fi o saltea gonflabila.

Calitatea unei saltele de aer depinde de durabilitatea materialelor utilizate pentru a face salteaua. Aceste tipuri de saltele se pot folosi cand mergeti cu cortul sau chiar si acasa. Daca sunt de calitate superioara, saltele gonflabile pot inlocui foarte bine paturile.

Exista atat de multe tipuri de saltele pe piata, totul depinde de nevoile voastre. Sunt saltele pentru o persoana, 2 persoane sau chiar si 4 persoane. Anumite tipuri de saltele au optiunea de a se transforma in fotolii gonflabile. Bugetul, nevoile voastre si limitele de confort vor determina tipul de saltea pe care o veti alege.

[adsenseyu1]

ppt.ro

Din fericire, unul dintre cele mai bune accesorii inventate pentru a evita sa umflati singur salteaua este poma electrica. Aceasta se poate conecta la prize de la perete, la masina sau poate fi folosita chiar si cu baterii. Acesta poma este destul de ieftina si este un avantaj urias atunci cand umflati salteaua.

Daca alegeti o saltea pentru camping, dimensiunea si forma corpului joaca un rol major in alegerea ei. Corturile de familie ofera spatii mai utilizabile pentru saltele mari. Spre deosebire de un sac de dormit, o saltea este mult mai fixa si ofera mai mult confort.

Cu siguranta, atunci cand mergeti cu cortul, saltelele pneumatice ofera un plus de confort.

Cand alegeti o saltea gonflabila probabil veti dori o saltea cu celule inchise. Mai degraba decat sa fie umplute cu aer, saltelele cu celule inchise au compartimente de spuma care absorb aerul si se umfla uniform. Saltelele cu celule inchise sunt mai durabile.

Una dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac oamenii este de a alege o saltea de aer nu tocmai potrivita pentru nevoile lor. Oamenii de multe ori nu iau in condiderare pompele care pot fi necesare pentru  umflarea saltelei.

Pe langa poma mai exista 2 tipuri de accesorii pe care fiecare proprietar de saltea trebuie sa la aiba.

[adsenseyu1]

1. Sac pentru transport. Cele mai multe saltele de aer pot fi rulate suficient de bine pentru a se potrivi intr-un spatiu relativ condensat.

2. Kit pentru patch-uri le gasiti la Sportaddict.ro pentru toate tipurile de saltele . Este o siguranta in plus atunci cand salteaua voastra se sparge.
Pe piata sunt si saltele de pat cu apa care au castigat multa popularitate in anii 70, atunci cand si-au facut si prima aparitie. Paturile cu apa sunt, in general, realizate din vinil, iar acest lucru este cu siguranta cel mai bun material. Vinilul este rigid si astfel se pot preveni scurgerile. In acelasi timp, vinilul este pliabil, deci se va adapta la forma corpului tau destul de usor.

De asemenea, acest material, poat fi usor curatat si se poate chiar spala cu apa, asta inseamna ca patul poate fi complet lipisit de praf sau alti parazitii pe care ii intalnim in paturile traditionale. Cu toate acestea, pentru problemele de rezistenta si durabilitate, incercati sa evitati paturile care contin suprafete de vinil reciclate, acesta nu vor dura mult timp.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.