Modele noi de televizoare LED Samsung 2013

Share Button

Fata de modelele aparute in anul precedent, modelele televizoarelor LED Samsung din acest an vin cu cateva caracteristici in plus cum ar fi: diagonalele de 39” si de 42”, sunt prezente pe piata Dwyn.ro televizoare HD Ready la un pret mult mai accesibil si de asemenea au functia Smart 2.0, Smart TV-urile au procesoare dual core, iar cele de ultima generatie si tehnologie au procesoare quad core, un browser imbunatatit ce poate rula lejer filme online si telecomanda smart care din pacate nu este in kit-ul tuturor produselor.

Seria F4000 este un model LED ce are un consum mic, iar cu toate ca transmisiile digitale nu sunt HD, acestea ofera o calitate superioara a imaginii. Designul este unul elegant, subtire, cu o rama ingusta, iar rezolutia de care acest model dispune este de 1366 x 768 px.

Seriile F4500 si F4510 sunt doua modele Smart, deci vin cu functii precum Smart Hub, aplicatii, capacitate de redare a fisierelor media, un browser, etc. De asemenea aceste modele au doua porturi USB, au conexiune la internet ( prin LAN sau Wireless ) si functia de PVR extinsa ce ofera posibilitatea de inregistrare a emisiunilor sau filmelor preferate, iar apoi sa le urmariti atunci cand aveti placerea.

De reamintit ca fisierele inregistrare se pot viziona doar de pe modelul respectiv de televizor Samsung. Singura diferenta intre F4500 si F4510 o reprezinta culoarea, F4510 fiind alb.

ppt.ro

Seria F5000 este un model cu un design extrem de elegant ce vine cu o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 px, aceasta fiind cea mai recomandata rezolutie in momentul de fata. Din pacate acest model nu este un Smart, insa dispune de un player integrat cu care puteti reda fisierele media si de asemenea un port USB de pe care puteti sa accesati fisierele respective. De asemenea, acest model poate iesi in evidenta si prin consumul mic de 55W.

Seria F5300 este un model extraordinar, Smart, cu un procesor dual core. Tinem sa precizam ca acest model nu are o conexiune wireless, insa cu ajutorul unui cablu de retea se poate conecta la un router sau cu un adaptor wireless la portul USB.

Seria F5400 este una asemanatoare seriei F4500, aceste doua modele fiind catalogate ca doi frati, singura diferenta fiind plusul de performanta pe care F5400 il are.

Seria F5500 este un model excelent, ce poate satisface nevoile multor persoane dependente de calitate. Are Wireless LAN si direct, Smart TV 2.0 impreuna cu toate caracteristicile, functia PVR este extinsa, consumul este mic ( sub 60W ) si de asemenea este disponibil in varianta de 42”. Televizorul este alegerea ideala in cazul in care dorim sa punem accent pe calitatea imaginii, dar si a sunetului.

Seria F6100 este un model de televizor cu tehnologie 3D ( imagine plus sunet ), are o frecventa de 200 Hz, singurul dezavantaj al acestui model fiind lipsa functiei Smart HUB.
Din cate puteti observa, modelele variaza, aceasta gama larga fiind un beneficiu pentru clienti, astfel fiecare client, indiferent de valoarea pe care doreste s-o investeasca, va ajunge sa fie multumit.

Alte stiri actuale :

1.Samsung a anunţat două noi tablete Galaxy Tab 3
2.Samsung lansează „Samsung SmartApp Challenge 2013”
3.Samsung adds rugged Galaxy S4 Active NFC phone
4.Samsung România dă startul ediției 2013 a caravanei Trends of Tomorrow

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.