Cele mai bune telefoane Nokia

Share Button

Detineti un telefon Nokia, se intampla sa intampinati probleme de ordin tehnic si nu stiti ce sa faceti? Nimic mai simplu! Adresati-va unui service gsm Nokia. Mai mult, va sfatuim sa va adresati celui mai bun service gsm Nokia, si anume http://www.servicegsm.ro/nokia/, un service gsm care va ofera servicii de cea mai buna calitate la cele mai avantajoase preturi.

Daca tot am adus in discutie brandul Nokia, haideti sa vedem care sunt cele mai bune telefoane Nokia la ora actuala. Trebuie sa mentionam ca numerotarea pe care o propunem mai jos este aleatorie si nu reflecta incadrarea telefoanelor intr-un anume clasament.

1.    Nokia Lumia 510

Bateria destul de mica (1300 mAh) si camera foto cu o rezolutie, de asemenea, relativ mica (5 megapixeli), fac din Nokia Lumia 510 mai degraba un smartphone Windows standard. Acesta dispune, de asemenea, de un display de 4 inci (tehnologia LCD nu este specificata) si 4 GB memorie de stocare.

ppt.ro

2.    Nokia Lumia 635

Procesorul quad-core de 1.2 GHz de care dispune Nokia Lumia 635 promite performanta fara compromisuri si vine intr-o varietate de culori luminoase precum portocaliu, galben si verde. Nokia Lumia 635 este echipat cu un display LCD de 4.5 inci cu o rezolutie de 854 x 480 IPS, tehnologie 4G, capacitate de memorie de 8 GB ce poate fi extinsa pana la 128 GB, o camera foto de baza de 5 megapixeli si o baterie de 1830 mAh care pretinde sa dureze pana la 58 de ore la redarea muzicii.

Nokia Lumia 635 vine preinstalat cu aplicatia Nokia MixRadio care ofera streaming de muzica gratuit si nelimitat fara reclame. De asemenea, acesta vine cu trei aplicatii de localizare: HERE Maps (care ofera utilizatorului harti offline si semne virtuale pe ecran cu ajutorul LiveSight), HERE Transit (care ofera utilizatorului orele de plecare minut cu minut si distantele de mers pe jos) si HERE Drive, care ofera utilizatorilor un fel de GPS pentru masina.

3.    Nokia Lumia 1520

Acest dispozitiv este un asa-numit “phablet”, care pe langa proaspatul Windows 8 ofera un procesor quad-core de 2.2 GHz Snapdragon 800, o camera foto de 20 de megapixeli (cu tehnologie PureView si lentile Carl Zeiss), un display LCD ClearBlack de 6 inci super-senzitiv cu o rezolutie de 1920 x 1080 si o baterie de 3400 mAh cu un timp de standby raportat de 768 de ore echivalentul a 32 de zile. Nokia Lumia 1520 mai prezinta, de asemenea, patru microfoane digitale care accepta inregistrare stereo directionala. In final, acesta vine cu 32 GB memorie de stocare, 2 GB RAM si aplicatia Storyteller (impreuna cu HERE Maps) care transforma fotografiile in povesti.

4.    Nokia Lumia 930

(cu patru microfoane incorporate). Nokia Lumia 930 are o multime de specificatii similare cu cele ale lui Lumia 1520, cum ar fi procesorul quad-core Snapdragon 800 de 2.2 GHz, camera de 20 de megapixeli cu tehnologie PureView, dar fara lentile Carl Zeiss, tehnologie 4G, 2 GB RAM, patru microfoane digitale acare accepta inregistrare stereo directionala si 32 GB memorie de stocare, neextensibila. Exista totusi doua diferente semnificative: display-ul OLED ClearBlack de 5 inci cu rezolutie de 1920 x 1080 si bateria mai mica, de 2420 mAh (Nokia Lumia 1520 are o baterie de 3440 mAh).

Pentru mai multe detalii legate de serviciile gsm pentru telefoanele Nokia accesati www.servicegsm.ro.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.