Esti pasionat de pariuri sportive ?

Share Button

E-pariuri.ro este un site special creat pentru impatimitii pariurilor . In fiecare zi aici  gasesti biletul zilei , o selectie a celor mai bine cotate evenimente sportive din ziua respectiva , dar si  clasamente actualizate  , meciuri live si multe alte informatii pretioase , tot ce ai nevoie pentru a castiga.

Pentru mai multe informatii te invit sa accesezi http://www.e-pariuri.ro . Pentru unii dintre impatimitii pariurilor, aceste pariuri sportive reprezinta un mod de viata in timp ce pentru altii este doar un hobby . Daca vrei sa ai succes in acest domeniu , ca si in oricare altul , ai nevoie de strategii .

Locul 1 in topul celor mai eficiente  strategii de pariere este ocupat de  ‘’strategia minutul urmatorului gol ‘’ . Este de departe cea mai utilizata strategie de pariere . In mod evident , pentru a aplica aceasta metoda este necesar sa pariezi online pe parcursul meciului . Oricum , casele de pariuri online ofera o multime de bonusuri si beneficii de care nu ai parte daca optezi pentru o agentie stradala .

[adsenseyu1]

ppt.ro

In partea de jos a paginii site-ului pe care vizionezi online meciul o sa vezi o sectiune ‘’ Gol pana la minutul 20’’, ‘’Gol pana la minutul 30’’ etc . Aceasta optiune de pariere se actualizeaza la fiecare 10 minute .

De regula , cotele aferente acestui tip de pariu variaza intre 2.50 si 5.00 . Echipele consacrate primesc cote intre 2.50 si 3.00  iar restul echipelor cote intre 3.00  si 5.00  . Cotele pentru un anume interval cresc in mod constant pana cand intervalul se termina .

Pentru aceasta metoda trebuie sa aplici sirul lui Fibonacci ( 1 , 1 , 2 , 3 , 5 , 8 , 13 , 21 , 34) . Doar de aceste numere ai nevoie pentru a acoperi cele noua intervale a cate 10 minute . Posibilitatea de a pierde pariul apare doar atunci cand nu se marcheaza in meciul respectiv .

De regula cele mai multe goluri se marcheaza in prima repriza . Trebuie sa iti stabilesti propriul sir in functie de evenimentul pe care mizezi si in functie de cotele alocate . Pariorii care obisnuiesc sa parieze prin aceasta metoda ne sfatuiesc sa ne ferim de meciurile din tara noastra  .

Pentru ca metoda sa functioneze trebuie sa faci o analiza completa a meciului inainte de a paria . De fapt , indiferent de metoda de pariere aleasa , o analiza temeinica a meciului este vitala pentru orice pariu .

Printre avantajele acestei metode se numara : profit sigur , castig pe termen lung si un foarte bun control asupra mizelor .

Oriunde exista avantaje v-or exista si dezavantaje . Iar printre dezavantajele acestei metode se numara :

–    De foarte multe ori site-urile se blocheaza la acordarea de penalty dar si in cazul unor accidentari . Deasemenea , se intampla ca site-ul sa se blocheze chiar in momentul in care te hotarasti sa pariezi pe urmatorul interval .
–    Asigura-te ca ai o buna conexiune la internet , in caz contrar conexiunea iti poate crea serioase probleme .
–    Meciurile in care nu se da nici un gol sunt o adevarata pacoste pentru adeptii acestei metode .

[adsenseyu1]

Iata si cateva sfaturi care sa te ajute atunci cand doresti sa aplici aceasta metoda :

–    Inainte de a incepe sa pariezi asigura-te ca ai un buget pentru cel putin 4-5 partide.
–    Primele 60 de minute ale jocului sunt mult mai previzibile decat urmatoarele 20 . Asadar indreapta-ti atentia catre primele 60 de minute . Intre minutul 60 si minutul 80 jocul poate sa devina foarte greu de prevazut .
–    Evita campionatele din : America de Sud , China , Coreea de Sud , Franta , Grecia , Germania 2 , Italia , India  , Letonia , Lituania , Polonia , Rusia , Scandinavia , Turcia , Japonia , campionatele fantoma si meciurile amicale .
–    Recomandate sunt campionatele din : Anglia , Australia , Austria , Arabia Saudita , Belgia , Germania , Olanda , Quatar , Spania dar si Champions League , Europa League ( de evitat fazele finale ) , calificarile la Campionatul Mondial si la Campionatul European .
–    Nu paria pe doua partide in acelas timp .
–    Stabileste-ti un profit zilnic pe care odata ce l-ai atins te opresti .
–    Fii perseverent , castigul nu apare din prima clipa .
–    Stabileste-ti un sistem de mize pe care sa il respecti , chiar daca inregistrezi si un esec .
–    Rabdarea este esentiala pentru succesul acestei metode .

Sper ca toate aceste informatii se v-or dovedi utile .

Alte stiri actuale :

1. Un bucureştean a câştigat 30.000 de euro la pariuri sportive, cu 2,5 lei
2. Etapa 21 debutează cu două meciuri TARI!
3. A câştigat la pariuri sportive leafa pe un an, cu un bilet de 1 leu
4. Un român a cîștigat o sumă fabuloasă, dar casele de pariuri refuză să plătească! Motivul e HALUCINANT

Be Sociable, Share!

One Comment

  1. Pariurile sportive sunt o sursa de venit serios pentru cei care se pricep in acest domeniu si care au acces la informatii pretioase.
    In ultima vreme, multi jucatori de loto au intrat in casele de pariuri pentru a juca la Loto Polonia Multi Multi.
    Sumele investite sunt mult mai mici fata de loteria obisnuita iar premiile sunt mai mici dar mult mai usor de obtinut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.