Pariuri online sau pariuri locale ?

Share Button

Pariuri-online-sau-pariuri-localeAtunci cand vine vorba despre pariuri, stiti foarte bine ca avem doua posibilitati de a paria. Aceste sunt reprezentate prin pariuri la case  de pariuri sportive online sau pariuri la case de pariuri locale, din orasul dumneavoastra.

Fiecare dintre acestea doua tipuri de pariuri are la randul ei avantaje si dezavantaje, asfel incat fiecare poate fi buna sau rea in felul ei.

Cel mai mare avantaj la casele de pariuri locale este faptul ca puteti scoate castigul, in cazul in care exista unul, intr-un timp foarte scurt doar prezentandu-va cu un act de identitate  la casa la care ati facut pariul.

Atunci cand aveti un castig la case de pariuri online bani intra in contul dumneavoastra unde puteti sa-i depozitati si sa-i scoateti cand doriti, insa tranzactia bancara poate dura cateva zile.

Casele de pariuri locale tind sa aiba mai mare credibilitate in randul pariorilor datorita contactului vizual intre parior si agentul  casei de pariuri . Casele de pariuri online primesc din ce in ce mai multa credibilitate pentru comoditatea de a paria, stand acasa, in confort , avand linistea si mediul necesar unui calcul cat mai precis al pronosticurilor sportive.

ppt.ro

[adsenseyu1]

Legislatia din romania este foarte stricta in ceea ce proveste agentiile de pariuri online  , mai ales in cazul unor case de pariuri bonus fara depunere  iar una dintre cele mai credibile agentii de acest gen este www.casedepariuri.info

Modurile in care puteti pariu este factorul esential care ii atrage pe majoritatea pariorilor profesionisti la o casa de pariuri online, in defavoarea uneia locale. In primul rand posibilitatea de a paria chiar si dupa ce a inceput meciul . Este importanta  deoarece ea deschide calea spre nenumarate posibilitati de a paria. Pariuri din timpul meciului : 

-Scor final : Puteti paria   in ultimele minute

-Scor corect : Puteti paria scorul corect final in orice minut al jocului.

-Urmatorul marcator: Pariati pe cine credeti dumneavoastra ca o sa fie urmatorul jucator care marcheaza.

-Cartonase galbene : Pariati pe numarul final de cartonase galbene.

-Cartonase rosi : Pariati pe numarul final de cartonase rosi.

-x pauza x final : Puteti sa pariati pe o echipa care conduce la pauza iar cealalta o sa castige la finalm de exemplu 1 pauza / 2 final.

-Minutul golului : Pariati pe minutul in care se marcheaza urmatorul gol.

-Sansa dubla : Sunt pariurile de tip 1x,x2,12 in care ai o sansa dubla de castig a meciului respectiv.

-Sistem : Sunt pariurile de tip in care poti alege sa castigi din 10 meciuri doar 8. Dezavantajul in constituie faptul ca, cu cat alegi sa poti pierde mai multe meciuri cu atata scade mai mult cota finala de pe bilet.

-Numar de goluri : Pariezi pe numarul final de goluri ale unui meci, exmeplu : peste 1,5 sau sub 3 .

[adsenseyu1]

-Handicapuri : Sunt pariurile in care una dintre echipe pleaca cu un handicap de unul sau mai multe goluri iar la final ea castiga sau face egal.

Acestea sunt principalele tipuri de pariuri pe care le puteti face la case de pariuri online si care va avantajeaza si va ofera o diversitate deosebita.

Fiecare tip este special in felul lui iar daca stii sa profiti de acest lucru poti face 
bilete castigatoarea foarte repede doar analizand echipele. In final ramane de spuns faptul ca oricat de mult va place sa pariati la case local, cele online sunt mult mai bune si mai avantajoase din toate punctele de vedere.

Articole asemanatoare:
1.LOVITURĂ dură pentru casele de pariuri de la cluburile din Liga a II-a
2.Şeful Nokia este cotat la casele de pariuri cu cele mai mari şanse să devină CEO Microsoft
3.Exclusiv print » Steaua impresionează toată Europa! 
4.Cine are cele mai mari şanse să devină noul CEO Microsoft

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.