Imbogatirea rapida la pariurile online, o minciuna?

Share Button

La o scurta lectura a rezultatelor de pe Google cu privire la pariurile sportive online din Romania, vei observa o multime de initiative ale unor binevoitori, gata sa impartaseasca oricui schemele lor de imbogatire rapida.

Ba, mai mult, se bat cu pumnul in piept pentru faptul ca schema prezentata de ei este garantata, iar castigurile vor fi substantiale. Insa, incercand sa explice raportul investitie versus cota, conform noii lor descoperiri, multi ignora faptul ca aceasta schema nu va tine la infinit sau nu va functiona.

[adsenseyu1]

Prin urmare cuvantul „garantat” doar atrage cititori la articol, dar nu baga nimanui bani in buzunar. Iar pe langa toate acestea, se mai naste si intrebarea tot mai des regasita in comentariile cititorilor: daca schema este sigura si garantata, de ce nu se pastreaza pentru sine?

ppt.ro

Pentru ca, probabil, nu este reala sau este greu de aplicat. Atunci cand urmaresti meciuri live online (meciuriliveonline.ro, este un site bun pentru asta) trebuie sa adaptezi din mers schemele si strategia ta de joc la jocul in sine.

Poate multe lucruri par nemaipomenite in teorie, dar trebuie sa functioneze la fel de bine si in practica, pentru a putea sa primeasca denumirea de „garantat”. In plus, internetul poate fi plin de sfaturi false care sa te faca sa pierzi mai mult decat sa castigi. Prin urmare trebuie sa fii foarte atent la ceea ce citesti, in special cand sfaturile vin din partea unor necunoscuti.

La fel de adevarat este si faptul ca multi dintre cei care se lauda cu asa zisele castiguri garantate, refuza sa isi publice o copie a biletului de joc sau un print screen al rezultatelor castigurilor lor, pe motiv ca sunt superstitiosi sau ca nu vor ca cititorii sa creada ca se dau mari cu asta.

 

Asadar, unde ar fi dovada castigului garantat, daca se presupune ca aceasta exista? Probabil nicaieri, pentru ca nu a fost incercata sau nu a functionat niciodata. Sau probabil sta ascunsa undeva in calculatoarele lor, dar nu ai de unde sa stii daca o publica ca sa o vezi.

Internetul este plin de capcane si tocmai de aceea trebuie sa te documentezi bine inainte de a da crezare unor astfel de pariori. In fond, sunt banii tai in joc, pe care ii vei pierde sau castiga pe ideile altora. Insa este la fel de posibil sa te alegi si cu o dezamagire atunci cand constientizezi ca mai bine ai fi castigat pe cont propriu.

[adsenseyu1]

Cei mai multi care dau crezare unor astfel de promisiuni sunt adesea incepatorii sau cei care au o nevoie disperata de bani. Tot ei sunt si cei care vor incerca orice pentru a obtine un profit. Multi invata din asta dar, la fel de multi sunt si cei care o vor face si a doua, si a treia si a mia oara, in speranta ca vor avea noroc.

Articole cu scheme de pariuri garantate vor fi timpul. Totul tine de cititor si de nivelul de credibilitate al acestuia. Am vazut atat de multe asa zise povesti de succes cu pariuri sportive online Bet Arena, incat am inceput si eu sa pariez acolo. Inca nu am dat lovitura datr toate la vremea lor .

Cititi mai multe despre pariuri online :

1. Deutsche Telekom vrea licenţă pentru organizarea de pariuri sportive online
2. Industria pariurilor sportive se dezvolta online
3. Rundă plină în preliminariile CM RIO 2014: pariurile StirideSport. Două goluri în minutele 91 și 92 au dat peste cap biletul propus!
4. Gigel Bucur, pariul lui Dan Petrescu pentru dubla cu Ungaria si Turcia
5. Agent de pază la o agenţie de pariuri din Suceava, agresat de un client

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.