Tot ce vrei sa stii despre strategia pe numere loto sau Polonia Multi

Share Button

Una dintre cele mai populare si mai banoase metode de pariere este cea numita strategia pe numere Loto sau Polonia Multi pe 4 numere, o modalitate de joc care ia o din ce in ce mai mare amploare. Asta pentru ca aceasta tactica de joc este una mult mai posibil castigatoare decat altele si o metoda mai facila de a paria.

Pentru multi dintre cei care ne citesc, probabil ca aceasta denumire de pariuri pe numere si Polonia Multi li se pare una extrem de abstracta si care nu le spune nimic. De cealalta parte a baricadei se afla profesionistii in acest domeniu, care poate anticipeaza ce urmeaza sa spunem sau isi doresc sa isi imbunatateasca tactica de joc prin informatiile pe care urmeaza sa le furnizam.

[adsenseyu1]

Am scris acest articol din dorinta de a face populara aceasta metoda foarte interesanta de a paria si pentru a va oferi cateva exemple de locuri de unde puteti sa va luati cele mai multe si perntinente informatii si ponturi de joc pentru acest tip de pariuri.

ppt.ro

In cele ce urmeaza, o sa va spunem cateva despre principiile care stau la baza strategiei pe numere loto de pariere si despre PariuriX, locul unde am fost placut surprinsi sa gasim cea mai mare comunitate de pariori profesionisti si care sa ofere, zi de zi, tactici noi de joc, precum si recenzii ale modalitatilor lor de a paria si care au iesit castigatoare. Desigur, abia asteptam un feedback si din partea voastra, cu privire la tactica pe care si voi mizati atunci cand jucati pariuri pe numere la Polonia Multi.

Loto Polonia- o combinatie inedita de matematica, strategie si noroc

strategii de pariat pe loto poloniaDesi, la inceput, aceasta metoda de pariere pare foarte complicata, noi am incercat-o, din dorinta de a ne convinge ca nu este imposibila si, astfel, am reusit sa tragem niste concluzii la prima vedere si la prima incercare. Strategia pe numere loto sau Polonia Multi are la bazele ei putina matematica, fiindca foloseste niste teorii emise de anumiti experti in numere si care sa usureze munca pariorilor.

De asemenea, nu e destul sa stii aceste principii, ci trebuie sa le folosesti strategic, folosindu-te putin si de rezultatele din trecut si de statisticile precedente. Si, ca in orice joc de pariuri, iti trebuie si nitel noroc. Uneori, esti sigur ca numerele pe care ai pariat sunt cele castigatoare, ca mai apoi sa descoperi ca extragerea nu a decurs asa cum te-ai fi asteptat.

Metoda Fibonacci, baza pariurilor pe numere la Polonia Multi

Asa cum am precizat si mai sus, la baza acestui joc de pariuri, stau anumite strategii care isi au radacinile in anumite teorii matematice emise de expertii in numere si care sunt folosite pentru a ghici mai repede numerele castigatoare.

[adsenseyu1]

Prima si cea mai importanta teorie matematica ce sta la baza jocului Polonia Multi este Metoda Fibonacci, pe care, din documentarea pe care ne-am facut-o, cei mai multi dintre pariori o folosesc extrem de des. Asta pentru ca este foarte facila si foarte usor de utilizat. Care este principiul ei?

Strategia matematica pe care si noi am folosit-o in pariurile pe numere presupune ca mizele pariurilor sa faca parte sau sa fie multiplu al numerelor din urmatorul sir: 1 1 2 3 5 8 13 21 34 55 89 … Daca bine observati, fiecare element al sirului este, de fapt, suma precedentelor doua. Ceea ce este foarte interesant este ca, ajutati de metoda Fibonacci, cei care au analizat-o mai bine si au mai intors-o pe diferite parti au reusit sa descopere asa-numitul numar de aur.

Ce este acest numar de aur? Este, de fapt, rezultatul impartirii unui numar din sirul Fibonacci la precedentul si cu cat inaintam mai mult in sir, acest numar ia valoarea de 1,6180. Cu timpul, s-a descoperit ca toate elementele din natura si imaginile care respecta aceasta proportie, a numarului de aur, sunt si cele mai placute si care sa se potriveasca foarte bine cu perceptia umana.

Un exemplu elocvent si descoperit de cercetatori este arta constructie din Grecia Antica, ce se bazeaza exact pe acest principiu al numarului de aur.

La Loto Polonia, aceasta tactica matematica de joc este foarte des intalnita si vom incerca sa o explicam pe cat se poate de clar: mizele pariurilor reprezinta numere din sirul Fibonacci, sau multiplu de aceste numere, pana cand ajungem la un pariu castigator. Aceasta tactica de joc se poate aplica si pentru mai multe sisteme de joc, adica pentru 1 numar, 2, 3 numere si asa mai departe.

Alte metode de joc pentru Polonia Multi

Fiindca am observat o tot mai mare amploare a parierii numite strategia pe numere loto, am incercat sa facem o scurta trecere in revista si a altor metode de joc, care sa poata aduce castiguri la aceste pariuri si respectand alte principii:

a. Metoda Martingale- aceasta, de fapt, sta la baza metodei Fibonacci si este una dintre cele mai vechi tactici de joc. Aceasta presupune sa pariezi succesiv, dubland miza de fiecare data, pana in momentul in care se inregistreaza un castig. Desi pare foarte usor de folosit aceasta tactica, va informam ca numarul nu se alege intamplator, ci fie optam pentru cel mai “lenes” numar, fie pe cel mai des castigator din acea perioada.

b. Metoda celor mai extrase 2 numere- aceasta consta in parierea alternativa a celor mai extrase 2 numere la momentul respectiv.

Avantajele pe care le ai cand joci Polonia Multi

Pariurile pe numere pot fi foarte banoase, daca ati optat corect pentru numerele considerate castigatoare. De ce? In primul rand, fiindca extragerile se fac des, de 2 ori pe zi, adica Multi 1- 15: 00 si Multi 2- 22: 40. In al doilea rand, este mai usor sa pariezi la Polonia Multi fiindca se extrag 20 de numere din 80 maxim disponibile si pentru ca exista o arhiva completa a extragerilor zilnice.

De asemenea, jucatorii se pot informa in legatura cu tacticile de joc si luand legatura cu numerosii pariori, fiindca deja exista foarte multe forumuri in care se discuta subiecte in legatura cu pariurile pe numere. Diferit fata de alte pariuri, jucand Loto Polonia, se pot realiza niste statistici utile pe numere si se pot observa diverse comportamente ale bilelor la un anumitor bile.

Discuta cu pariorii profesionisti despre strategia pe numere loto, Polonia Multi

PariuriX.com este comunitatea care isi asteapta toti membrii care vor sa participe la jocul de pariuri, Loto Polonia, sa intre pe forumurile de discutii dedicate acestei modalitati de castig din pariuri pe numere loto. Asta inseamna ca, odata ce ai devenit membru al PariuriX, vei putea sa dezbati, alaturi de altii ca tine, care sunt posibilitatile de castig si numerele preferate pentru a fi pariate.

La PariuriX, oricine poate fi sigur ca va avea parte doar de informatii pertinente si de sfaturi utile din partea tipsterilor si pariorilor profesionisti. Invatati sa jucati Polonia Multi si inspirati-va din tacticile altora, numai cu ajutorul celei mai mari comunitati de pariori din Romania, PariuriX!

Be Sociable, Share!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.