Diversitatea pariurilor online

Share Button

Daca ai incercat vreodata sa faci pariuri pe internet online atunci probabil ai ramas marcat de multitudinea de posibilitati.

Pentru inceput e vorba de numarul site-urilor care se ocupa de asa ceva. In acest scop cei de la www.pariuripeinternet.ro au intocmit o lista (cu tot cu link) a principalelor astfel de site-uri, atat la nivel national cat si international; pe langa linkul spre site lista contine si valoarea bonusului pe care posibilul abonat il primeste la facerea contului. 

[adsenseyu1]

Afacerile legate de pariuri pe internet online sunt atat de diverse incat un nou venit va avea ceva probleme in alegerea unei case de pariuri pe net ca in ultima vreme sportul nu e singura bransa in care se pariaza; poate cel mai amuzant exemplu care imi vine in minte e pariul legat de sexul viitorului membru al familiei regale britanice! Insa sportul va ramane principala tinta a pariorilor.

ppt.ro

Insa chiar si asa problema nu se simplifica. Fotbalul, baschetul, voleiul, tenisul, handbalul, golful sunt doar cateva dintre sporturile care raman dominante la nivel mondial. La acestea s-au adaugat usor usor sporturi ca hocheiul, motociclism si alte sporturi legate de motosport, sporturile de iarna (de la sariturile cu schiurile, triatlon, bob, sanie la patinaj), tenisul de masa, crichet si chiar ciclism, snooker si alte sporturi exotice.

Un alt capitol important al pariului online e pokerul. Fie ca vorbim de Texas Hold’Em, Omaha sau alte tipuri de poker clasice un lucru e sigur : la nivel mondial exista sute si sute de milioane de jucatori de poker. Cel mai folosit sistem este Texas Hold’Em, marea majoritate a turneurilor (virtuale sau nu) jucandu-se in acest sistem.

Fotbalul. Din nou intram intr-un domeniu plin de diversitate. Cea mai clasica miscare in pariurile legate de fotbal este cea a rezultatului final ( 1 x 2), insa de aici intram intr-un crepuscul total, poti paria rezultatul de la pauza, pauza plus final (12, 1x, etc.), apoi numarul de goluri, apoi daca o echipa da pauza pana la pauza, dupa pauza, daca numarul de goluri e impar sau par, in ce repriza se dau mai multe goluri, numarul de cartonase, cel de penalty-uri, care echipa face prima schimbare, daca se va da vreun autogol, minutele de prelungire, numarul de cornere … etc etc.

Ok, v-ati facut o idee ?! Cam asa sta treaba in pariurile legate de fotbal, si lucrurile nu sunt mai simple nici in alte sporturi.

[adsenseyu1]

De la tenis la snooker casele de pariuri vor gasi intotdeauna metode prin care sa atraga publicul doritor de pariuri.Ca si concluzie pot spune ca din aceasta diversitate are toata lumea de castigat, de la casele de pariuri pe internet online pana la pariorii in sine.

Un alt aspect de care beneficiaza pariorul e competitia dintre site-uri, in momentul in care ai mai multe sporturi, mai multe optiuni atunci vei fi vizitat de multi utilizatori, creandu-se astfel un cerc benefic pentru toata lumea!


Articole asemanatoare:
1.Las Vegas Casino Launches Online Sports Betting App
2.Rundă plină în preliminariile CM RIO 2014: pariurile StirideSport. Două goluri în minutele 91 și 92 au dat peste cap biletul propus!
3.Nebunie la pariuri » Victoria lui Dinamo, cotată la fel ca un succes al roş-albaştrilor la 3 goluri diferenţă!
4.Seful Nokia, cotat la casele de pariuri cu cele mai mari sanse sa devina CEO-ul Microsoft

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.