Cum trebuie sa actionam atunci cand dorim sa vindem un iPhone?

Share Button

Display-urile iPhone reprezinta unele dintre cele mai bune display-uri ce se gasesc la ora actuala pe piata. Cei interesati de achizitionarea unui display iPhone sunt sfatuiti sa apeleze la serviciile www.magazingsm.ro.

Indiferent ca aveti un iPhone folosit, dar in stare foarte buna sau unul cu un ecran spart, telefonul vostru are o anumita valoare si este menit cuiva. De fapt, in functie de starea sa, telefonul ar putea acoperi costul in avans al unuia nou.

Chiar daca va puteti incerca sansele pe Craiglist sau in alte parti pentru a face rost de mai multi bani, va recomandam sa va tranzactionati telefonul folosind un site de renume. Astfel de site-uri sunt: Amazon, Apple, Cell Phone City, Gazelle, Glyde, NextWorth si Swappa. Va puteti incerca norocul la retailerii din Statele Unite ale Americii, inclusiv Best Buy si Target.

ppt.ro

Starea dispozitivului nu reprezinta singurul factor la care cumparatorii se uita atunci cand se decid asupra unui pret. Dispozitivele dintr-o generatie mai veche sunt mai putin valoroase decat cele lansate mai recent. Capacitatea de stocare de pe dispozitiv reprezinta, iarasi, un factor destul de important. Mai putin semnificativ in calcularea pretului este culoarea iPhone-ului sau compania de telefonie mobila.

Conditii

iPhone-urile folosite sunt, de obicei, in stare perfecta, buna sau proasta. Acesti termeni difera, in functie de site sau retailer, desi definitiile sunt, in general, similare. Un iPhone in stare perfecta se afla inca in ambalajul sau original sau arata ca nou. Acest lucru presupune niciun fel de defecte vizibile, zgarieturi sau uzuri. Acesta trebuie sa functioneze perfect.

Un iPhone in stare buna a fost folosit normal, fara a prezenta zgarieturi sau uzuri majore. Acesta poate efectua apeluri si se poate conecta la retelele Wi-Fi si la cele celulare.

Un iPhone in stare proasta este spart, nu poate fi pornit sau amandoua. Poate avea ecranul spart, carcasa sparta sau parti lipsa.

Valori

Pentru aceasta discutie, vom verifica valorile de tranzactionare medii (din decembrie 2014) pentru iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5s si iPhone 5c. Aceste medii sunt pentru iPhone-urile in stare buna de functionare. Puteti obtine cu 10 – 15 procente mai mult pentru iPhone-urile in stare perfecta de functionare si pana la 60 de procente mai putin in cazurile iPhone-urilor in stare proasta.

Asadar, pentru un iPhone 4S putem obtine aproximativ 50 de dolari, in timp ce modelul de 64 GB ne poate aduce undeva la 70 de dolari. Un iPhone 5 cu capacitate de 16 GB valoreaza undeva la 80 de dolari, in timp ce versiunea cu capacitate de stocare mai mare ajunge la 95 $.

Un iPhone 5c (16 si 32 GB) poate ajunge undeva la 100 $, indiferent de spatiul de stocare. Modelul de 8 GB valoreaza aproximativ 50 de dolari. Iphone 5s poate costa undeva la 200 de dolari, cu toate ca preturile pot fluctua in functie de site si retailer. Puteti cauta mai multe oferte pentru a gasi cel mai bun pret.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.