Cum isi aleg rochiile femeile plinute?

Share Button

In momentul in care trebuie sa isi aleaga o rochie, cu siguranta fiecare femeie petrece cateva ore bune in magazin, pana sa se hotarasca in privinta unui singur model.

De ce? Pentru ca stim cu totii faptul ca femeile sunt pasionate de shopping, iar atunci cand vine vorba despre rochii, acestea sunt articolele de vestimentatie preferate ale femeilor.

Ei bine, in primul rand doamnele sau domnisoarele care se afla intr-un magazin de haine, inainte de a-si cumpara o rochie cu siguranta studiaza cu o foarte mare atentie calitatea materialului din care aceasta este confectionata.

Daca au nevoie sa poarte pe timpul sezonului rece rochia, atunci cu siguranta femeile isi vor indrepta atentia numai si numai spre rochii din catifea, care sunt foarte calduroase.

ppt.ro

In schimb, daca au nevoie de rochii pe care sa le poarte pe timpul sezonului cald, atunci cu siguranta femeile isi vor indrepta atentia spre rochii croite din matase sau din voal. Aceste doua materiale nu doar ca lasa pielea sa respire, ci sunt si doua materiale foarte elegante.

Culoarea rochiei reprezinta un alt criteriu important de care cu siguranta vor tine cont femeile atunci cand isi vor alege o rochie. De ce? Pentru ca fiecare femeie este avantajata de una sau mai multe culori, si este si dezavantajata in acelasi timp de una sau mai multe culori.

Un alt detaliu foarte important de care tin cont femeile atunci cand se afla in cautarea unei rochii, cu siguranta este forma corpului. Stim cu totii ca fiecare femeie are o forma a corpului, unele au o forma a corpului tip para, altele au o forma a corpului tip clepsidra, iar exemplele pot continua.

Referitor la acest aspect trebuie precizat ca o rochie care ii vine perfect unei femei cu o silueta clepsidra, cu siguranta nu ii va veni bine unei femei care are corpul in forma de para.

Tot referitor la silueta este important de precizat faptul ca pentru femeile care se lupta cu kilogramele in plus este mult mai dificil sa isi gaseasca rochia perfecta decat pentru femeile care au o silueta normala.

Ei bine, referitor la aceste femei mai plinute, ele pot cauta in magazinele din oras sau chiar si in magazinele din centrele comerciale diferite rochii masuri mari, si cu siguranta vor gasi un model care sa li se potriveasca de minune.

Pentru aceste femei, cu siguranta ideale sunt acele rochii care au un decolteu cat mai adanc, tinand cont de faptul ca bustul reprezinta una din cele mai mari calitati fizice ale unei femei plinute.

Tot referitor la femeile plinute, este important de precizat ca acestea nu trebuie sub nici o forma sa isi aleaga o rochie stramta deoarece le va pune intr-o situatie in care vor arata penibil.

Atunci cand au de gand sa isi aleaga rochiile, cu siguranta femeie trebuie sa tina cont si de accesoriile pe care au de gand sa le poarte alaturi de rochie.

Asadar, in mare parte acestea sunt cele mai importante detalii de care trebuie sa tina cont femeile care se afla in cautarea unei rochii pe care sa o poarte la un eveniment important.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.