Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara o baterie externa?

Share Button

In zilele noastre, fiecare persoana detine cel putin un telefon mobil, iar acest lucru nu ar trebui sa surprinda pe nimeni in conditiile in care aceste dispozitive pot sa fie folosite in atat de multe scopuri.

Persoanele care isi cumpara un smartphone, indiferent de brandul ales sau de modelul pentru care opteaza, ideal ar fi sa isi aleaga odata cu telefonul si cateva accesorii smartphone, iar aici discutam despre un geam de protectie pentru ecranul telefonului. Acest accesoriu protejeaza foarte bine display-ul si touchscreen-ul terminalului.

Pe langa acest accesoriu, utilizatorii ar face bine sa isi mai indrepte atentia si spre o husa smartphone, iar aici posibilitatile sunt multe. Se pot gasi huse smartphone universale, huse smartphone personalizate, sau diferite alte tipuri de huse smartphone.

Un alt accesoriu spre care ar trebui sa isi indrepte atentia toti cei care au de gand sa isi cumpere un smartphone, este fara doar si poate un acumulator extern, cunoscut si sub denumirea de baterie externa sau power bank.

ppt.ro

Ei bine, un astfel de accesoriu reprezinta o baterie sau un incarcator de rezerva pentru un telefon mobil sau pentru orice alt dispozitiv electronic.

Cele mai multe astfel de accesorii se fabrica in China, insa mai sunt si alte tari in care se produc astfel de accesorii smartphone. Mai nou, utilizatorii de smartphone-uri care isi doresc acest accesoriu, isi pot indrepta atentia chiar si spre un power bank personalizat.

Un asemenea accesoriu in cazul in care este personalizat arata mai frumos, este mult mai usor de recunoscut si chiar poate sa para foarte interesant, asa ca tinerii utilizatori de smartphone ar putea opta pentru un power bank personalizat.

In ceea ce priveste aceste accesorii, trebuie precizat faptul ca ele pentru a putea fi functionale trebuiesc incarcate. Ei bine, o baterie externa se poate incarca fie direct de la priza, fie de la un laptop sau de la un PC. Mai nou, exista chiar si baterii externe pentru smartphone care se pot incarca solar.

Cat despre timpul necesar pentru incarcarea unei asemenea baterii, acesta cu siguranta depinde de la o baterie la alta, dar si de la o sursa de enervie electrica la alta. Cu siguranta o baterie externa se incarca mult mai rapid de la priza decat de la un PC sau decat de la soare.

In situatia in care ai si tu de gand sa iti cumperi un astfel de accesoriu, cu siguranta trebuie sa cunosti cateva detalii si despre capacitatea bateriei. Aceasta capacitate se masoara in mAh (miliamperi/ora).

Ideal ar fi ca atunci cand iti cumperi un smartphone care are o baterie de 3000 mAh, sa iti alegi un acumulator extern care sa fie undeva la 12.000 mAh. In acest fel vei putea sa iti incarci de aproximativ 4 ori bateria telefonului.

Un astfel de accesoriu smartphone iti va putea fi de mare ajutor atunci cand vei pleca intr-o excursie, sau chiar si atunci cand va fi o pana de curent si nu iti vei putea incarca telefonul de la priza.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.