Covorase dezinfectante si antibacteriene – igiena pana la ultimul colt

Share Button

Covoarele dezinfectante au cunoscut o cerere crescuta in 2020. Noile cerinte si tehnologii fac ca instalarea acestor covorase antibacteriene sa fie utila cu mult dincolo de mediile traditionale din agricultura, industria alimentara si a bauturilor si industria farmaceutica.

Prevenirea infectiilor la intrarea in birouri, cladiri publice si locuinte este, de asemenea, subiectul tuturor.

Cum functioneaza covorasele antibacteriene?

Spre deosebire de covorasele de curatare obisnuite, un covor antibacterian 90 x 45 cm este proiectat sa faca mai mult decat sa indeparteze murdaria si umezeala de sub pantofi. Este, de asemenea, util pentru uciderea germenilor, bacteriilor si virusilor prin dezinfectarea talpilor pentru a reduce riscul de contaminare.

In sectoarele agricol, alimentar si farmaceutic, covorasele dezinfectante folosesc dezinfectant lichid.

ppt.ro

Noile tehnologii fac acum posibila proiectarea covoraselor de intrare antimicrobiene folosind un agent biocid mai degraba decat lichid.

Care sunt beneficiile covoraselor dezinfectante?

  • Lupta eficienta si rapida impotriva microbilor, virusilor si bacteriilor
  • Utilizare mobila si versatila, fara rezervor, cadru sau groapa
  • Economic de cumparat si intretinut
  • Mai putin restrictiv decat un sistem de canale in pamant
  • Aplicatii multiple posibile datorita grosimii reduse
  • Usor de folosit si curatat.

Este recomandabil sa instalezi un covoras de uscare (covoras de intrare) imediat dupa covorasul antibacterian pentru a indeparta orice murdarie sau umezeala care ar putea fi inca sub incaltaminte. Podeaua mediilor in care igiena joaca un rol important este adesea realizata din placi. Umiditatea de sub talpi poate creste riscul de cadere.

In sectorul farmaceutic si in orice alt mediu steril, sunt deseori preferate covorasele adezive.

In cladirile publice si birouri, se recomanda utilizarea covoraselor curate, cu proprietati antibacteriene. Acest covoras contribuie deosebit de eficient la lupta impotriva bacteriilor si virusilor si isi pastreaza proprietatile antimicrobiene pe tot parcursul vietii.

Faptul ca necesita putina intretinere si aspectul sau estetic il fac echipamentul ideal pentru toate spatiile si firmele care doresc sa prezinte un aspect deosebit de curat si igienic.

De ce sa folosesti antibacterian la intrarile tale?

Autocuratator si antibacterian, acest covor este foarte absorbant. Intr-adevar, acest covor este ideal pentru intrarile in sediul tau, cladiri, holuri etc. Combate eficient bacteriile si virusii.

In plus, fibrele covorului beneficiaza de un tratament care reduce si previne proliferarea bacteriilor si virusilor. Sigur pentru oameni si mediu, evita, de asemenea, mirosurile neplacute.

Acest covoras este ideal pentru mentinerea unui mediu sanatos si curat in cladirile tale.

Mod de utilizare covorase antibacteriene adezive:

Covoarele antibacteriene cu adeziv sunt utilizate cu eficienta pentru a preveni patrunderea contaminantilor in camerele sterile folosite pe scara larga in industriile care produc produse sensibile la contaminarea mediului.

– Orice persoana care intra in camera curata va trebui sa treaca peste covorul lipicios, iar toata murdaria, praful si resturile de sub talpa acelei persoane vor adera la adezivul de deasupra covorului;

– Pentru indepartarea eficienta a murdariei sau a contaminantilor se recomanda ca inainte de a intra in camera sa se faca cel putin 5 pasi pe covorasul antibacterian cu adeziv;

– Se recomanda schimbarea zilnica a foliei utilizate sau dupa ce s-au acumulat prin trecere peste acesta mai mult de 100-120 pasi.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.