Cele mai bune jocuri de curse pe Android gratuite

Share Button

Jocurile de curse sunt printre cele mai populare pe orice dispozitiv prietenos cu jocurile si, desigur, Android nu este diferit. Iata o selectie de jocuri gratuite! Nu uita sa iti cumperi si accesorii telefoane de buna calitate pentru a folosi aplicatiile.

Rocket League Sideswipe

Nu stiam daca sa-l includem in curse sau jocuri sportive. Dar, in cele din urma, Rocket League Sideswipe este ambele! Aceasta este versiunea mobila a celebrului joc bazat pe masini de curse care trebuie sa marcheze goluri cu mingi uriase. Aceasta este evident o versiune conceputa ad-hoc pentru smartphone-uri, cu o interfata 2D.

F1 Mobile Racing 2021

ppt.ro

Versiunea reinnoita a celebrului simulator F1 are un compartiment grafic imbunatatit, similar celui de consola, un sistem multiplayer revizuit si multe alte inovatii. Daca va place Formula 1, este practic o necesitate.

KartRider Rush +

Daca esti un pasionat de jocuri de kart pe o platforma mobila, nu poti sa nu incerci noul KartRider Rush +. Va trebui sa te descurci cu diverse moduri de joc si peste 45 de masini. Exista, evident, o sectiune dedicata multiplayer-ului.

Cele mai bune jocuri sportive Android gratuite

Chiar si genul jocurilor sportive poate conta pe Android pe un numar mare de exponenti. Intr-adevar, prea multi aruncand o privire la categoria Sport! Sa vedem o selectie de cateva titluri de neratat dedicate nu doar lumii fotbalului.

Sonic ai Giochi Olimpici di Tokyo 2020

Este de la sine inteles ca aceasta este o viziune pur arcade a sportului, dar merita atentia ta! 15 evenimente olimpice de care sa te bucuri: 100 m, 400 m obstacole, aruncare cu sulita, tir cu arcul, karate, scufundari, alpinism sportiv, scrima, trambulina, aruncare cu ciocanul, tenis de masa, saritura in lungime, BMX si badminton.

NBA 2K Mobile

Baschetul conform 2K Games este actualizat si pe dispozitivele mobile: grafica impresionanta, multe moduri de joc, peste 400 de carti de colectat si multe altele.

Virtual Tennis Challenge

Pe langa Crazy Taxi si alte glorii vechi SEGA, Virtua Tennis isi face debutul in Play Store intr-o noua forma free-to-play. Jocul este deci insotit de reclame, dar fara a plati aveti acces la tot continutul jocului.

Cele mai bune jocuri de actiune Android gratuite

Categoria de jocuri de actiune aduna un numar mare de titluri, caracterizate tocmai de un gameplay in timp real care necesita un mix de precizie, reflexe si uneori chiar strategie. Sa vedem o colectie de titluri care fac parte din aceasta mare familie.

MARVEL Future Revolution

Pentru a spune adevarul, am abordat MARVEL Future Revolution putin partinitoare: inca un joc video dedicat supereroilor Marvel cu dinamica RPG. Cateva minute de joc sunt suficiente pentru a se razgandi jucatorului. Grafica este spectaculoasa. Ochi ca s-ar putea sa ai nevoie de un smartphone inteligent.

My Hero Academia: Cel mai puternic erou

RPG-ul de actiune inspirat din celebra serie anime/manga permite jucatorilor sa deblocheze peste 12 personaje si sa joace in batalii PvP pline de actiune, permitandu-le sa foloseasca trei eroi diferiti combinati cu abilitatile lor fantastice. Fiecare erou se caracterizeaza de fapt prin particularitatile sale, pe care iubitorii serialului le vor putea recunoaste si aprecia.

Among Us

Chiar are nevoie de o introducere? Ai fi foarte suspicios daca nu l-ai cunoaste. 10 jucatori, un suspect gata sa faca orice pentru a sabota si asasina.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.