Bricolaj Market – solutiile pentru curtea ta in urmatorul anotimp

Share Button

Stii si tu cat de repede trece timpul. Iti vine sa crezi ca au trecut 3 ani de la inceperea pandemiei? O zi ne vedeam linistiti de treaba si viata si a doua tot universul nostru a fost dat peste cap. Orice-ar fi, oamenii se adapteaza schimbarilor.

Si cum in curand va veni si primavara, e cazul sa faci si tu niste schimbari. Daca locuiesti la casa si vrei sa ai o curte si o gradina de invidiat, atunci e cazul sa faci cateva investitii. Poate cochetezi si cu un pic de peisagistica si reusesti sa transformi spatiile verzi din jurul casei tale in motivul pentru care vecinii raman cu gura cascata de fiecare data cand trec pe langa gardul tau.

E cazul sa te adaptezi si tu schimbarilor, fiindca nu vei obtine niciodata rezultate exceptionale in ingrijirea curtii si gradinii daca folosesti ustensile si echipamente a caror vreme a cam trecut. Partener in schimbarile pe care le vei face este Bricolaj Market. In plus, aici ai posibilitatea de a achizitiona echipamentele in rate, astfel incat sa nu ajungi la sapa de lemn deodata.

O curte ca-n reviste

ppt.ro

Visezi si tu cu ochii deschisi sa ai un gazon perfect, tuns milimetric si verde. Mai visezi poate sa plantezi cativa copaci si flori si bineinteles sa dai o forma tufelor care cresc in toate directiile. Cu putina inspiratie de pe internet poti avea o curte demna de invidia vecinilor si cu siguranta nici nu vrei sa umbli din poarta in poarta sa ceri de la ei tot ce iti trebuie.

Proiectele de tip DIY pentru amenajarea curtii principale nu sunt atat de complicate daca ai ustensile si echipamente potrivite. La Bricolaj Market regasesti masini de tuns iarba, motosape, motocoase, trimmere, sisteme si accesorii de irigat si scule de mana pentru gradinarit.

Idei DIY pentru amenajarea curtii exterioare

Trendurile se schimba chiar si in materie de peisagistica. Stilul minimalist a acaparat nu numai industria fashion, ci si cea a design-ului interior si exterior. Se opteaza acum pentru linii drepte si curate, un decor simplu, un spirit multifunctional si un stil ce abordeaza elemente din natura precum lemnul, piatra si plantele verzi. Mobilierul din curte trebuie sa fie unul modern si se cauta o intretinere usoara a curtii de aceea se opteaza pentru flori si plante perene.

Poti crea un spatiu care sa capteze cel mai mult atentia atunci cand cineva priveste inspre curte, cum ar fi un iaz inconjurat de diverse plante. Aleile pietonale pot fi inconjurate de diversi arbusti ornamentali sau tufe. Se folosesc si pietrele decorative de diferite dimensiuni si culori pentru completarea intregului decor.

Pentru spatiul de relaxare, daca ai un buget ce iti permite, ai putea construi un loc de facut focul, astfel incat sa stai cu familia si prietenii la povesti, chiar si in serile mai racoroase.

Adevarul este ca ce nu gasesti pe internet? Acestea sunt doar cateva idei, insa oricum ai vrea sa-ti amenajezi curtea, Bricolaj Market te asteapta cu toate cele necesare pentru a-ti transforma viziunea in realitate.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.