Cele mai bune aplicatii de mobil pentru calatorie

Share Button

Astazi folosim telefonul nostru mobil pentru orice si datorita multor aplicatii ne-a facut viata mai usoara in multe feluri. Atunci cand organizezi o excursie sau o intalnire in strainatate, poate fi foarte utila, de aceea iti las aceasta lista a aplicatiilor ce pot ajuta atunci cand ai de organizat o excursie.

Calatorii Google.

Aceasta aplicatie colecteaza automat toate rezervarile din Gmail si le organizeaza in foldere pentru fiecare calatorie pe care o pregatesti. Este o optiune practica pentru a vedea biletele de avion, tren, hotel, masina si restaurant intr-un singur loc.

In plus, are mai multe functionalitati, cum ar fi posibilitatea de a consulta principalele atractii ale destinatiei cu evaluari ale altor calatori, itinerarii recomandate ale orasului, impreuna cu orele de deschidere si distanta dintre fiecare punct al itinerariului, sfaturi despre luat masa, mancare locala, orele obisnuite de masa si informatii utile despre mijloacele de transport locale. (El chiar iti arata numarul de telefon al taxiului local!).

ppt.ro

Daca ai nevoie de piese telefoane, acceseaza linkul!

FlixBus.

Cu FlixBus poti rezerva excursii cu autobuzul in Europa, Londra la Paris, Barcelona la Bruxelles… optiunile sunt multiple! Aplicatia este foarte usor de utilizat si poti chiar sa verifici locatia fiecarei statii de autobuz si sa salvezi biletele care functioneaza cu codul QR la bord.

Harta bicicletelor.

Acesta prezinta trasee de ciclism pe categorii, cu kilometri de distanta si pante, atat in orase, cat si in imprejurimi. Ele pot fi, de asemenea, descarcate cu functia premium pentru a consulta offline.

Polarsteps.

Utilitatea sa este de a urmari rutele calatoriilor dvs., numarand zilele si opririle efectuate. Aplicatia creeaza un traseu in ordine cronologica, unde la fiecare dintre aceste opriri poti adauga fotografii si descrieri, creand astfel o poveste secventiata a calatoriei tale.

De asemenea, rapoarte privind statisticile care arata procentul de lume vizitat, steagurile tarilor realizate, numarul de zile, kilometri si opriri facute.

In optiunea de a explora, poti gasi rutele altor calatori, cu fotografiile si descrierile lor si poti urmari, de asemenea, profilurile lor.

N26.

N26 este o banca online controlata de dispozitive mobile, care functioneaza cu carduri MasterCard. In contul tau, pot fi create subcategorii pentru a gestiona banii, limitele zilnice de plata, limitele de retragere de la bancomate si poti chiar sa retragi bani de la orice bancomat din zona euro de cateva ori pe luna fara taxe.

O alta functie este sa transferi si sa primesti bani prin e-mail sau SMS fara a fi nevoie sa ai numarul de cont al prietenilor tai.

In concluzie, este o modalitate utila si usoara de a efectua plati si achizitii in Europa.

Culture trip

Aceasta aplicatie este utilizata pentru a gasi informatii despre orasele pe care urmeaza sa le vizitezi. Similar cu o revista, contine articole si videoclipuri, create de localnici, despre ceea ce este special si unic in orasele lor.

Poti obtine informatii despre atractiile sau experientele turistice, poti citi sfaturi locale, poti gasi cele mai bune hoteluri sau poti organiza liste de dorinte…

Worldpackers

In aceasta aplicatie iti poti planifica calatoriile prin voluntariat, poti vedea articole de la calatori experti, poti scrie direct cu gazda sau cu alti calatori, poti salva o lista a locurilor de vizitat si poti descoperi noi destinatii pe care iti va placea sa le cunosti.

Be Sociable, Share!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.