Nu știi cum să fii cea mai elegantă fără să exagerezi însă?

Share Button

Ești invitată la o petrecere mai șic sau la una mai cool? Nu știi ce să alegi sau care va fi ținuta ta? Oare care femei nu a întâlnit măcar o dată această problemă? Liniștește-te deci. Suntem toate la fel. Foarte repede, extrem de încântate de ideea de găsi ținuta perfectă de party, începem să ne punem o mie de întrebări.

Nu știi cum să fii cea mai elegantă fără să exagerezi însă? Să fii și sexy și să păstrezi o anumită clasă în acelasi timp? Cele mai frumoase rochii pentru party sunt cea mai bună alegere, fără doar și poate.

Sunt cele care te vor ajuta să îmbini eleganța, cu un plus de modernitate și de senzualitate.

Cele mai frumoase rochii pentru cele mai elegante sau mai cool petreceri.

ppt.ro

Pentru a te simți cea mai frumoasă și pentru a găsi rochia perfectă pentru party, rochia sexy sau rochia șic, chiar ai de unde alege- rochie tip bustieră, rochie lungă cu drapaje, rochie cu paiete sau rochie de cocktail cu o croială de patinatoare.

Anumite site-uri de pe Internet propun o mulțime de modele și de croieli pentru a găsi mai ușor inspirația pentru ținutele tale pentru party.  Unele modele sunt perfecte pentru o seară mai șic,alte modele sunt perfecte pentru una mai cool și mai modernă.

Indemodabila rochiță neagră. Indemodabila rochiță neagră are o mulțime de modele, unele mai frumoase ca celelalte. De la versiunea scurtă la cea lungă, vei găsi modele cu decolteuri adânci, cu mâneci scurte, tip bustieră, cu jupoane, cu organza, volănașe sau dantelă pentru a face alegerea pefectă pentru o petrecere.

Iar dacă vrei să schimbi puțin nuanța de negru, poți alege rochiile în nuanțe de bleumarin, perfecte și ele pentru o petrecere.

Care mai sunt cele mai în vogă modele de rochii pentru party? Poți alege între mai multe modele în tendințe, croieli și materiale.

 • Rochiile cu o croială midi sunt cele care îți va pune cel mai bine silueta în valoare și care merge de minune cu pantofii cu toc înalt.
 • Rochia tip patinatoare sau rochia evazată care pune în valoare talia cel mai bine.
 • Rochia tip portofel cu umerii bufanți care ne duc cu gândul la rochiile haute-couture.
 • Rochia cache-coeur care strâng talia și o pun cel mai bine în valoare.
 • Rochia din piele este și ea foarte apreciată pentru un party mai cool și mai sexy.
 • Rochia din dantelă sau muselină.
 • Rochia cu o croială empire perfectă pentru o siluetă pusă de minune în valoare.
 • Rochiile din satin, mai ales cele tip furou.
 • Rochia scurtă tip bustieră care este spectaculoasă și care face senzație indiferent de ocazie.
 • Rochia cu spatele gol care îți va conferi o alură de femme fatale. Neagră sau roșie, arată cel mai bine alături de paiete sau lurex.
 • Rochia din in este și ea foarte la modă, mai ales când prezintă drapaje la nivelul decolteului sau al taliei. Poate să aibă și un model empire pentru a structura așa cum trebuie talia.
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.