Top 5 aplicatii pentru smartphone pe care nu le poti rata

Share Button

Se pare ca sutele de aplicatii noi pentru smartphone-uri apar in fiecare zi, dar pe care ar trebui sa le incercati? Am selectat 5 pentru iPhone, iPad si Android care merita incercate:

  1. Blloon

Pentru cei care nu au un Kindle sau un e-reader, Blloon permite utilizatorilor sa citeasca carti populare pe dispozitivele lor mobile. Este gratuit, dar are o componenta sociala, deoarece dupa un anumit punct, utilizatorii trebuie sa invite prietenii sa se alature programului sau sa impartaseasca cartile pentru a avea mai multa varietate din ele.

Functioneaza instantaneu, la fel ca platformele BitTorrent din trecut si Spotify. Cu toate acestea, spre deosebire de multi cititori mobili, interfata acestei platforme este usor de navigat si nu oboseste daca te uiti la ea ore intregi. In cazul in care telefonul tau se sparge atunci cand incerci sa il folosesti in aplicatii, intra pe inlocuire display iPhone 12.

  1. Google Fit

Desi Google a anuntat aplicatia cu ceva timp in urma, aceasta a devenit recent disponibila pentru descarcare. La fel ca si kitul de sanatate iOS 8 de la Apple, este o modalitate curata si precisa de a masura activitatea fizica.

ppt.ro

Nu numai ca aceasta calculeaza fiecare pas pe care il faceti, dar va permite, de asemenea, sa vezi un grafic cu diferite niveluri de exercitiu, astfel incat sa puteti incerca totul. Fit este foarte elegant si de baza, asa ca nu va simtiti intimidati sa-l utilizati. Spre deosebire de multe aplicatii de sanatate, Google te-ar putea ajuta cu adevarat sa ramai in forma.

3 Tidal

Diferenta dintre Spotify si TIDAL este aceeasi cu castile albe standard Apple si cele de buna calitate, deoarece dupa ascultarea diferentei, este imposibil sa treci cu vederea cat de deficitara si plictisitoare este tehnologia audio de baza. TIDAL este primul program care ofera curent direct de inalta fidelitate.

Diferenta este ca acesta costa 19,99 USD pe luna, dar serviciul sterge complet MP3-urile standard Spotify si ofera mai multa varietate, inclusiv cautarea muzicii pe fundal, utilizarea programului offline si a listelor de redare..

4 Omnistat

Poate ca nu e nimic mai infricosator decat sirena unei alerte de baterie scazuta pentru o noapte lunga afara… Stiind ca telefonul nostru a esuat, fie ca este descarcat atunci cand este complet inoportun sau fie ca anunta o lipsa de spatiu de memorie atunci cand dorim sa inregistram un moment de neuitat, ne face sa uram tehnologia.

Omnistat isi propune sa ne ajute in astfel de momente, oferindu-ne informatiile complete ale telefonului centrului de notificari, de la adresa IP la utilizarea memoriei.

Poate parea o exagerare, dar stiind exact cate ore putem petrece navigand pe telefon, vorbind sau ascultand muzica, ar putea ajuta la evitarea celor mai urate momente de a avea un smartphone…

Omnistat este disponibil gratuit in App Store.

5 Tin type

Pozele nu sunt cum ai vrea sa fie?

Acum exista o aplicatie pentru a crea imprimeuri ferotip care va permit sa ajustati totul, inclusiv intensitatea ochilor, astfel incat sa atingeti nivelul perfect de varsta pentru selfie-uri. Super interesant si rapid de utilizat atunci cand vrei sa modifici o poza pe care doresti sa o postezi pe retele de socializare.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.