Cum sa aleg bradul artificial?

Share Button

Bradul de Crăciun decorativ are o serie de calități care îl fac nu mai puțin valoros, decât frumusețea pădurii. Versiunea practică a bradului de Crăciun este bradul artificial. Folosit mai mult de un an și investind o singură dată, vei avea un brad reutilizabil cu design modern, care arată mai gros și mai elegant decât bradul natural.

Dar îți pui întrebarea cum aleg bradul artificial, ar trebui să știi că acesta are o formă conică regulate, nu necesită îngrijire specială, nu trebuie să te gândești la cel mai bun mod de configurare a bradului, pentru ca acesta să nu-și mai piardă aspectul.

Bradul de Crăciun artificial nu lasă ace atunci când îți decorează casa. În acest caz, nu trebuie să faci curățenie în fiecare zi pentru a curăța casa de ace. În prezent, există o varietate de modele de brazi de Crăciun artificiali care sunt prezentați din abundență în mediul online.

Toată lumea își poate alege bradul potrivit casei sale. Brazii artificiali diferă în funcție de  material, culoare, înălţime, alte proprietăți. Brazii artificiali sunt fabricați din clorură de polivinil, polipropilenă și alte materiale moderne.

ppt.ro

Brad artificial – materiale

Pe cadrul bradului sunt montate materiale plastice turnate complet, parțial turnate și mostre de materiale moi din PVC. Înălțimea brazilor pentru uz interior este cuprinsă între 0,5-5 m. Mini-opțiunile sunt de masă și foarte convenabile atunci când nu există posibilitatea de a plasa un brad cu drepturi depline.

Cum să aleg un brad artificial pentru casă? Cea mai bună opțiune pentru spațiul de locuit, este cel cu înălțimea de 1,5–2 m. Brazii mai înalți sunt potriviți pentru locurile publice. Versiunile stradale sunt modele cu o înălțime de 5 până la 20 de metri.

Brad artificial – culori

Molidul colorat poate fi diferit. Majoritatea modelelor sunt realizate în culoarea verde tradițională. Fanii soluțiilor non-standard vor adora molidul colorat. Poate fi alb, roșu, albastru, galben, violet, negru și alte culori.

Bradul de Crăciun artificial are ace de diferite densități. În plus, unele modele au ace mai lungi și arată ca pinii. Există brazi de Crăciun cu o coroană ușoară, acoperită de zăpadă. Copacii pot avea decorațiuni diferite: conuri, globuri etc.

Principalele tipuri de brazi de Crăciun artificiali

Acordă atenție nu numai aspectului bradului, ci și materialului din care este fabricat. Cunoscând materiile prime din care este fabricat bradul de Crăciun, îi poți prezice proprietățile. Materialul cel mai practic pentru brazii artificiali este PVC. Poate că aceste modele sunt unele dintre cele mai ieftine.

Modelele de clorură de polivinil sunt cele mai frecvente. Brazii de Crăciun din PVC au un raport preț/calitate excelent. Aceste modele sunt caracterizate de un preț rezonabil și o rezistență suficientă. Acele sunt benzi moi de polimer care sunt înfășurate pe un cadru de fier.

Masele din film sunt de producție internă, chineză și europeană. În funcție de calitatea materialului, producătorul modifică prețurile acestor produse. Brazii de Crăciun artificiali din PVC de înaltă calitate sunt foarte pufoși și arată frumos. Au ace lungi, mai mult ca un pin decât ca un molid. Linia este destul de puternică, iar acele sale arată la fel ca cele ale unui brad natural.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.